Přejít k hlavnímu obsahu

Harmonogram Vodafone MČR v mobilních hrách

1. 11. 2016 | 12:15 Všechny hry
První ročník Vodafone Mistrovství České republiky v mobilních hrách se na výstavišti Veletrhy Brno odehraje již tento víkend 4. až 6. listopadu. Hlavními tituly jsou Vainglory a Clash Royale.
Výchozí obrázek

První ročník Vodafone Mistrovství České republiky v mobilních hrách se na výstavišti Veletrhy Brno odehraje již tento víkend 4. až 6. listopadu. Hlavními tituly jsou Vainglory a Clash Royale.

Mobilní gaming v letošním roce zažívá opravdový boom a proto je nám ctí, že můžeme na MČR 2016 představit poschodí kompletně věnované hraní mobilních her. Navíc, díky partnerům Vodafone #jetovtobě a Samsung zde v sobotu proběhne oficiální sraz komunity Clash Royale. Do Brna přijedou známé osobnosti a YouTubeři, připravena bude také Vodafone Chill out zóna, kam si každý může přijít odpočinout a při relaxu se zapojit do různých výzev či menších turnajů o krásné ceny s našimi hosty.

Součástí celého poschodí bude také samostatná stage, kde se bude odehrávat to nejdůležitější. Na hráče čeká světlo reflektorů, ve kterém se všem návštěvníkům představí v těch nejdůležitěiších. Těšit se můžete i na program věnovaným YouTuberům a dalším hostům.

Oficiální harmonogram MČR v mobilních hrách

Pátek 4. listopadu:

  • 11:30 - 13:00 - vybraný zápas Vainglory (BO3)
  • 13:00 - 14:30 - vybraný zápas Vainglory (BO3)

Hned na úvod se pustíme do bojů MČR ve hře Vainglory. Skupinová fáze poběží pro všechny týmy od 10:00, pódiový program bude odstartován zápasy druhého a třetího kola.

  • 14:30 - 16:00 - oficiální zahájení MČR v mobilních hrách

Celé dění v rámci MČR v mobilních hrách uvede známá internetová dvojice DeeThane a Martin Rota. Ambasadoři projektu #jetovtobě nám také přiblíží pozadí tohoto projektu a dojde také na diskuzi o mobilních hrách a celkově hraní na chytrých telefonech. Oba také odpoví na dotazy zvídavým návštěvníkům.

  • 16:00 - 18:00 - semifinálový zápas ve hře Vainglory

Tady už půjde do tuhého. Čtyři týmy z celé Česka a Slovenské republiky čeká tvrdý boj o finále. Na stage vám vybraný semifinálový zápas živě zprostředkujeme společně s komentářem našich hostů.

Sobota 5. listopadu:

  • 10:30 - 11:30 - úvod k oficiálnímu srazu hráčů Clash Royale

Na MČR jsme pozvali pětici známých videotvůrcu z české a slovenské YouTube Clash Royale scény a ti uvedou tématicky zaměřený meet-up všech hráčů. Moderátor Martin Rota hned na úvod dne tyto známé tváře v čele s Mishkinem a FiFqem vyzpovídá. Na stage proběhnou také challenge, kde se můžete i vy pokusit vyzvat a porazit jednoho z našich hostů.

  • 11:30 - 14:00 - finále MČR ve hře Vainglory

Jeden z vrcholů celého víkendu je tu! Páteční boje ve Vainglory určí dva nejlepší týmy, které budou mít příležitost přes noc vytvořit co nejlepší strategii na toho druhého. Finálovou bitvu si určitě nenechte ujít.

  • 14:00 - 16:00 - PodcaSTR naživo

Populární internetová talkshow DeeThane dorazí také do Brna. Společně s Martinem Rotou si tváře projektu #jetovtobě, tentokrát bez Sterakdaryho, připravili další tématicky zaměřený díl PodcaSTRu, jenž bude kompletně věnovaný mobilním hrám a mobilnímu gamingu obecně.

  • 16:00 - 16:30 - 1. čtvrtfinále v Clash Royale
  • 16:30 - 17:00 - 2. čtvrtfinále v Clash Royale

Tuhé boje v Clash Royale se po poledni dostanou do vyřazovací fáze. Od šestnácté hodiny bude v turnaji pouze elitní osmička, která si to přímo na stage rozdá o postup dále.

  • 17:00 - 18:00 - show "Uhádni osobnost"

Ještě jednou se v sobotu ukáže dvojice DeeThane a Martin Rota, kteří budou společně s přítomným obecenstvem tvořit nezapomenutelnou show. Tématem bloku bude klasická hra "Osobnost".

  • 18:00 - 18:30 - 3. čtvrtfinále v Clash Royale
  • 18:30 - 19:00 - 4. čtvrtfinále v Clash Royale

Sobotní program uzavře druhá dvojice čtvrtfinálových zápasů MČR turnaje v Clash Royale. Pouze nejlepší čtyři bojovníci postoupí do závěrečné nedělní části turnaje!

Neděle 6. listopadu:

  • 10:00 - 10:30 - 1. semifinále v Clash Royale

Do posledního dne vstoupíme hned z ostra. Od desáté hodiny se můžete těšit na první semifinálový duel v Clash Royale, ze kterého vzejde náš historicky první finalista.

  • 10:30 - 11:30 - Mishkin a FiFqo hrají Clash Royale

Moderátor DeeThane uvede na pódiu Mishkina s FiFqem a společně shrnou dosavadní průběh MČR. A nouze nebude ani o nějaké perličky ze zákulisí. Společně se také pobaví o metagame MČR turnaje a svých favoritech na vítězství. Součástí bloku budou i výzvy přímo na pódiu.

  • 11:30 - 12:00 - 2. semifinále v Clash Royale

Ještě před nedělním obědem budeme znát oba finalisty turnaje. Živě komentované druhé semifinále jistě nabídne nespočet akčních a vyrovnaných her.

  • 12:00 - 13:00 - Hearthstone: DeeThane, CzechCloud, eSuba

Na scénu se dostane také Hearthstone, součást počítačového MČR, již lze v pohodlí domova hrát i z tabletu či chytrého telefonu. Streamer Petr "CzechCloud" Žalud, společně se zástupci Hearthstone týmu eSuba.Samsung a DeeThanem, vystoupí v panelové diskuzi, do které se bude moci zapojit každý. Tato část bude zakončena diváckou výzvou - Team CzechCloud vs. Team eSuba.

  • 13:00 - 13:30 - finále MČR ve hře Clash Royale na hlavní stage

Jediná část programu, při které se z našeho poschodí přesuneme na hlavní stage, kde dostane prostor velké finále v Clash Royale. Dva nejlepší hráči ze stovek účastníků naší MČR sezóny se před zraky tisíců fanoušků utkají o věčnou slávu. Historicky prvním mistrem může být jen jeden, kdo se jím stane v Clash Royale?

  • 13:30 - 14:00 - challenge "King of the Hill"

Tradiční výzva o "krále kopce" dorazí také na MČR. Ve vybrané mobilní hře budou zájemci proti sobě soutěžit na stage. Kdo si dokáže připsat tři výhry v řadě, dostane možnost vyzvat v ultimátním souboji DeeThane. Hrát se bude o krásné ceny, které poskytl Vodafone.

Program v kvalifikační MČR aréně:

Pátek 4. listopadu:

  • 10:00 - 11:30 - 1. kolo základní skupiny Vainglory
  • 11:30 - 13:00 - 2. kolo základní skupiny Vainglory
  • 13:00 - 14:30 - 3. kolo základní skupiny Vainglory
  • 16:00 - 18:00 - druhé semifinále MČR ve Vainglory

Sobota 5. listopadu:

  • 11:30 - 14:30 - základní skupiny Clash Royale



Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.