Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus představuje zbrusu novou pětici

11. 11. 2016 | 19:15 League of Legends
Do kolotoče změn po největší akci roku se přidává také eXtatus se svoji novou LoL sekcí.Jak už to většinou bývá, po fatálním neúspěchu musí následovat určité změny. Právě k tomu se po více než roce společného působení uchýlilo jádro League of Legends týmu eXtatus. Již dříve jste se mohli dočíst o odchodu Necromartina a Rusa do Inside Games, tým však opouští Václav 'Vasked' Benda - ten v barvách eXtatusu nevydržel ani celý měsíc.
Výchozí obrázek

Do kolotoče změn po největší akci roku se přidává také eXtatus se svoji novou LoL sekcí.

Jak už to většinou bývá, po fatálním neúspěchu musí následovat určité změny. Právě k tomu se po více než roce společného působení uchýlilo jádro League of Legends týmu eXtatus. Již dříve jste se mohli dočíst o odchodu Necromartina a Rusa do Inside Games, tým však opouští Václav 'Vasked' Benda - ten v barvách eXtatusu nevydržel ani celý měsíc.

Svoji poslední medaili "staří eXtatus" vybojovali na II. LAN finále PLAYzone lig

Obměna týmu se netýká pouze personálních změn, ale také pozičních. Lesapán Milan 'SeMike' Vavro v týmu sice zůstal, ale po dlouhé době se rozhodl zkusit štěstí na pozici topaře. Koučem týmu se stává Radim 'Zizou' Zaoral, který si z Revital Gaming přitáhne dva bývalé hráče. Bývalý mistr ČR Michal 'Gornagal' Fiebich, midař Josef 'Shiage' Číko společně s Matyášem 'Carzzy' Orságem vytvoří sehrané duo díky navázání spolupráce právě z Revitalu. Posledním do party je hráč, který se v barvách eXtatus objevil už vloni, Daniel 'Stryg' Palarčík se však premiérově představí na scéně jako support. Celou sedmičlennou partu doplňuje slovenský hráč středové linie, Shiagemu bude dýchat na záda Frederik 'The Shy' Leon jako náhradník.

Poslední éra týmu eXtatus byla až na vystoupení na Mistrovství ČR 2016 extrémně úspěšná, bude tak zajímavé sledovat, jestli na ni nová pětka dokáže navázat. To se dozvíme už v těchto dnech, kdy startuje další sezóna ROG Masters, jenž vyvrcholí koncem prosince ve Svitavách.

Nová sestava eXtatus.EIZO:

{#Slovenská Republika} Milan 'SeMike' Vavro - Top Laner
{#Česká Republika} Michal 'Gornagal' Fiebich - Jungler
{#Česká Republika} Josef 'Shiage' Číko - Mid Laner
{#Česká Republika} Matyáš 'Carzzy' Orság - AD Carry
{#Česká Republika} Daniel 'Stryg' Palarčík - Support

{#Slovenská Republika} Frederik 'The Shy' De Leon - náhradník
{#Česká Republika} Radim 'Zizou' Zaoral - trenér

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.