Přejít k hlavnímu obsahu

12 Čechů jede dobýt zimní DreamHack!

16. 11. 2016 | 16:53 Hearthstone
Už je skoro tradicí, že čeští hráči v určitém počtu míří na legendární DreamHack ve švédském Jönköpingu. Účast na tom zimním, který odstartuje 24. listopadu, bude dokonce 12členná!
Výchozí obrázek

Už je skoro tradicí, že čeští hráči v určitém počtu míří na legendární DreamHack ve švédském Jönköpingu. Účast na tom zimním, který odstartuje 24. listopadu, bude dokonce 12členná!

Pokud sledujete sociální sítě, jistě jste zmínky o cestě na DHW 2016 nemohli přehlédnout, ať už to bylo dohadování společné posádky Inside Games a Eclot Gaming o místa na sezení nebo pozvánka kapitána eSuby Faeliho. Právě tyto celky společně se StanCifkou příští týden společně vyrazí do Švédska dobýt turnaj ve slavném jönköpingském pavilonu Elmia.

Právě Stanislav Cifka je dosud jediným českým Hearthstone hráčem, který na jedné ze zastávek DreamHacku dokázal triumfovat. Mimo něj se může česká ekipa těšit na dalších 8 DH vítězů a všechny tři světové šampiony včetně Pavla. Účastnit se bude také jeden Australan, šestice Korejců, desítky domácích Švédů a spousta dalších světoznámých jmen.

Co se týče české výpravy, mimo Standy budou nejvíce vidět vlajky Inside Games a eSuby. Oba týmy totiž do Jönköpingu posílají pětičlenný tým, dvanáctku účastníků doplní HAVAJSMURf z Eclot Gaming. Jeho spoluhráč Pandapple je prozatím pouze na čekací listině.

Čeští účastníci Hearthstone turnaje na DreamHack Winter 2016:
{#Česká Republika} Stanislav "StanCifka" Cifka{#Česká Republika} Matyáš "Matty" Kalužný - Inside Games MSI
{#Česká Republika} Oldřich "Faeli" Mahdal - eSuba.Samsung{#Česká Republika} Václav "Findan" Prosser - Inside Games MSI
{#Česká Republika} Mikoláš "Pokrovac" Dio - eSuba.Samsung{#Česká Republika} Valentin "Valdaboy" Ivanov - Inside Games MSI
{#Česká Republika} Pavel "Scruffy" Janík - eSuba.Samsung{#Česká Republika} Martin "Vanik" Vaniš - Inside Games MSI
{#Česká Republika} Štěpán "Ecoo" Mach - eSuba.Samsung{#Česká Republika} Daniel "PoweR" Strmiska - Inside Games MSI
{#Česká Republika} Jaromír "Jarla" Vyskočil - eSuba.Samsung{#Česká Republika} Vladimír "HAVAJSMURf" Koutný - Eclot Gaming

My vám samozřejmě přineseme z akce podrobnou coverage zaměřenou na české hráče. Když už máme v akci taková jména, jako je StanCifka, Faeli nebo čerstvý mistr ČR Matty, nemůžeme si přece turnaj takového rázu ujít! Na úvod tady máte pozvánku přímo od eSuby.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.