Přejít k hlavnímu obsahu

GameGune: Pavel vítězem, StanCifka končí ve čtvrtfinále

18. 11. 2016 | 19:30 Hearthstone
Některé evropské turnaje bývají často opomíjeny, v tomhle případě již zítra odstartuje další ročník španělského GameGunu, kde již tradičně proběhne i měření sil v Hearthstone.
Výchozí obrázek

Některé evropské turnaje bývají často opomíjeny, v tomhle případě již zítra odstartuje další ročník španělského GameGunu, kde již tradičně proběhne i měření sil v Hearthstone.

UPDATE #2: StanCifka už je bohužel ze hry. Ve čtvrtfinále jej vyřadil aktuální světový šampion Pavel. Standa byl blizoučko postupu do semifinále, když nad Pavlem vedl už 2:0 a stačilo mu urvat výhru s Control Warriorem. To se mu nepovedlo a Pavel tak opět dokázal reverse sweepnout svého soupeře, jak jsme to mohli vidět nedávno na světovém šampionátu. V rozhodující hře Pavlovi opět pomohl Babbling Book, který by měl snad být přejmenován na Pavvling Book! Ten mu nejprve vytáhl Forgotten Torch a poté Ice lance. Pavel zkušeně topdecknul Frostbolt a dostal se tak přesně na lethal.

UPDATE #1: Těžkou skupinu Cifka zvládl bravurně. Nejprve sestřelil 3-2 miláčka publika Thijse, následně 3-1 dokázal skolit i SuperJJ, což znamená postup do sobotní TOP8.

GameGune 2016 - vyřazovací fáze
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5 
 
{#Belgie} Maverick1     
 Sobota 10:00 {#Německo} Ek0p1   
{#Německo} Ek0p3     
   Sobota 16:00 {#Španělsko} Mariodela0 
{#Španělsko} Mariodela3     
 Sobota 11:30 {#Španělsko} Mariodela3   
{#Německo} SuperJJ1     
     Sobota 19:00 {#Ruská federace} Pavel
{#Česká Republika} StanCifka2    Vítěz
 Sobota 13:00 {#Ruská federace} Pavel3   
{#Ruská federace} Pavel3     
   Sobota 17:30 {#Ruská federace} Pavel3 
{#Španělsko} AKAWonder3     
 Sobota 14:30 {#Španělsko} AKAWonder1   
{#Německo} Xixo0     
 

Šestnáctičlenný turnaj bude mít světové obsazení, mezi účastníky jsou také hráči, o kterých jsme mluvili vzhledem k zimnímu DreamHacku, jenž se koná příští týden. Účastníci v čele s mistrem světa Pavlem a obhájcem titulu Jacobem budou tento pátek a sobotu ve španělském San Sebastianu bojovat o prizemoney v hodnotě 25 tisíc Euro.

V loňském roce jsme mohli mezi účastníky najít také českou dvojici Pokrovač a StanCifka, druhý jmenovaný ostřílený karetní mág se na Pyrenejském poloostrově představí i tentokrát. V pátek od 16:00 je na programu skupinová fáze, celý turnaj vyvrcholí kompletními vyřazovacími boji během celé soboty. Turnaj bude živě přenášen na Twitch kanále GameGune.

Zdroj: gamegune.org
Štítky: GameGune, Stancifka
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.