Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči Invactus se stěhují do Gunrunners

8. 5. 2017 | 21:47 Counter-Strike 2
Organizace Invactus přichází o svoji nadějnou CS:GO sekci, která se rozhodla přestoupit ke konkurenčním Gunrunners. Reakce přichází v podobě nové pětky. Všechno ale postupně.
Výchozí obrázek

Organizace Invactus přichází o svoji nadějnou CS:GO sekci, která se rozhodla přestoupit ke konkurenčním Gunrunners. Reakce přichází v podobě nové pětky. Všechno ale postupně.

Jméno Gunrunners patří mezi dlouholeté stálice domácí scény a to zejména v Counter-Strike. Po rozpadu sekce okolo Cannieho či Blogg1se se moc nemluvilo, kdo by mohl pod křídla tohoto týmu zamířit, dnes však všechno vyplavalo oficiálně na povrch. Dresy celku Gunrunners.AOC bude nově oblékat sestava Michala 'leckr' Kadlíčka, kterou jsme donedávna vídali v barvách Invactus. Naposledy se o tomto týmu mluvilo před týdnem, když po 9. až 12. místě na Y-Games 2017 tým posílil o Patrika 'SPEXO' Hampla z Majestic Lions.

Tímto krokem se také vyloučila možnost, že by pod křídly Gunrunners složil nový tým jeden z dvojice pozůstalých Blogg1s nebo Valencio, to se však nestalo. Namísto toho rozhodly lepší podmínky, které vedení tohoto celku dokázalo nabídnout CS:GO týmu z Invactus. Tato organizace se však rozhodla jednat opravdu rychle a ve stejný den oznámení konce spolupráce s leckrem a spol. přichází pětice nových nadějí. Uvidíme, jestli naváží na ty předcházející.

Ilustrační foto kapitána leckra z Y-Games 2017 (Autor: Invactus)

Vyjádření kapitána nové akvizice Gunrunners.AOC, Michala Kadlíčka:

"Jednání s majitelem proběhlo na kvalitní úrovni a po vyslyšení nabídky jsme byli příjemně překvapeni, jelikož takové podmínky nám ještě nikdo nenabídl. Věřím, že budeme pilně reprezentovat organizaci a naše spolupráce bude co nejdelší. Již brzy o nás uslyšíte pod GRS nejen na česko-slovenské scéně, ale také i v zahraničí. Například na nejbližším měsíčním finále Go4CSGO o 500 €. Jsem přesvědčen, že díky našemu kvalitnímu a dost častému tréninku dosáhneme lepších výsledků. Zároveň bych chtěl také poděkovat organizaci Invactus za skvělou podporu a věřím, že se najde skvělá náhrada za nás."

Pár slov kapitána nového CS:GO týmu Invactus, Dominika Vymětalíka:

"Poprvé bych chtěl poděkovat týmu Invactus za možnost reprezentovat jejich jméno. Chtěli bychom se zúčastnit MČR a dalších offline turnajů a dále budeme bojovat na zahraničních online turnajích. Jako tým nepůsobíme spolu dlouho, ale věřím, že se sehrajeme a budeme konkurovat známějším týmům."

Vyjádření managementu organizace Invactus:

"Rád bych poděkoval naší bývalé sestavě pod vedením Michala Kadlíčka za reprezentaci naší organizace. Ihned po tom, co mi Michal napsal, že jsou v jednání s novou organizací, začali jsme ve vedení pracovat na příchodu nové sestavy. Sledovali jsme poslední výsledky turnajů na CZ/SK scéně a z toho nám vyšel jeden line-up a to právě pod vedením Dominika Vymětalíka. Včera jsem sledoval Go4CSGO cup, kterého se zúčastnili a který se jim podařilo celý vyhrát. Dnes od ranních hodin jsem byl v kontaktu s Dominikem, a po domluvení podmínek můžeme představit nový line-up!"

Nová CS:GO sekce Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček
{#Slovenská Republika} Juraj 'Nelv1' Minár
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko
{#Česká Republika} Dominik 'arsen' Zouhar
{#Slovenská Republika} Patrik 'SPEXO' Hampl

Nový CS:GO tým organizace Invactus:

{#Česká Republika} Dominik 'EXTREMEE' Vymětalík
{#Česká Republika} Dominik 'Kappr' Holaň
{#Česká Republika} Jan '0hhcean' Fiala
{#Česká Republika} Samír 'd3LiveRator' Avdibegovic
{#Slovenská Republika} Milan 'Braindamage' Nejedlik

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.