Přejít k hlavnímu obsahu

Herdyn je zpět!

5. 5. 2017 | 21:05 League of Legends
Čekali jste to? Legendární Herdyn se vrací na kompetitivní scénu!Spekulovalo se o tom nějakou chvíli, nyní je vše oficiální. Tryhard na streamu Pavla 'Herdyn' Mikeše poslední dobou nebyl náhodou, dvojnásobný mistr České republiky z let 2012 a 2013 se vrací na scénu. Oficiální vyjádření přišlo ze strany týmu eSuba, jeho dřívějšího působiště, pod ní však hrát nebude. Herdynův tým uvidíme působit s názvem "Play With Soul", jako poctu svému dávnému domovu, na jehož mottu je založen tento název.
Výchozí obrázek

Čekali jste to? Legendární Herdyn se vrací na kompetitivní scénu!

Spekulovalo se o tom nějakou chvíli, nyní je vše oficiální. Tryhard na streamu Pavla 'Herdyn' Mikeše poslední dobou nebyl náhodou, dvojnásobný mistr České republiky z let 2012 a 2013 se vrací na scénu. Oficiální vyjádření přišlo ze strany týmu eSuba, jeho dřívějšího působiště, pod ní však hrát nebude. Herdynův tým uvidíme působit s názvem "Play With Soul", jako poctu svému dávnému domovu, na jehož mottu je založen tento název.

Dokážete vyjmenovat všechny hráče legendární sestavy týmu eSuba na této fotce?

S kým se tedy Herdyn vrací? Aby toho nebylo málo, po jeho boku se představí další navrátilec a bývalý eSubák David 'Ovdovovac' Šrom. Tento populární hráč se spolu s Herdynem stal historicky prvním mistrem ČR v League of Legends. Dalším z této legendární party je Michal 'Gornagal' Fiebich a i ten bude v nové sestavě figurovat! Novou krev do týmu doplní nová botlinka tvořená hráči Tibor 'Charca' Charcenko a Sami 'sami' Al Jabri.

Tato nově poskládaná pětka se dala dohromady za účelem nové sezóny Hitpoint Masters, dnešní odhalení sestav všech týmů potvrdilo tuto soupisku. Co myslíte, dokáže se Herdyn dostat do své dávné formy před kariérou streamera, nebo bude působení PWS pohromou?

Sestava týmu Play With Soul:

{#Česká Republika} Pavel 'Herdyn' Mikeš
{#Česká Republika} Michal 'Gornagal' Fiebich
{#Česká Republika} David 'Ovdovovac' Šrom
{#Česká Republika} Tibor 'Charca' Charčenko
{#Slovenská Republika} Sami 'sami' Al Jabri

Zdroj: esuba.eu
Štítky: Herdyn, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.