Přejít k hlavnímu obsahu

Jungler Pipous3k posiluje eXtatus

10. 5. 2017 | 13:44 League of Legends
Tým eXtatus v kratším časovém sleduje podruhé posiluje, tentokrát o hráče na pozici junglera.
Výchozí obrázek

Tým eXtatus v kratším časovém sleduje podruhé posiluje, tentokrát o hráče na pozici junglera.

Před nedávnem se sestava pod vedením kouče Zizoua rozloučila se supportem Dominikem 'Sufon' Dvořákem, jehož po svém prvním zahraničním působení nahradil Kamil 'kamilius1' Košťál. V posílené sestavě se eXtatus představili již na Y-Games 2017, kde v těsné BO3 sérii sice přemohli největší konkurenty z Majestic Lions (dnes eSuba), ale následně padli v semifinále a domů si odvezli pouze bronzové medaile. Nyní přichází další změna v sestavě.

Tým eXtatus včera vstoupil do nové sezóny Hitpoint Masters a každý si mohl všimnout, kdopak jej posílil. Řeč není o nikom jiné, než zkušeném junglerovi Janu 'Pipous3k' Pipotovi, který se podobně jako Kamilius vrací ze zahraničí, konkrétně z řeckého Teamu Arsenal. Mistr ČR z roku 2015 prostřídal na domácí scéně vícero předních týmu a jeho zkušenosti budou k nezaplacení. Na pozici lesapána nahrazuje Miloslava 'Thrae' Posledního, který končí ze zdravotních důvodů.

Svoji premiéru v dresu eXtatus si Pipous3k zažil včera večer, kdy se hráči postavili proti Cyber Gaming. Soupeř bojoval opravdu znamenitě a duel nakonec skončil remízou 1:1.

Nynější sestava týmu eXtatus:

{#Česká Republika} Tomáš 'Mortsche' Anděl
{#Česká Republika} Jan 'Pipous3k' Pipota
{#Česká Republika} Josef 'Shiage' Číko
{#Slovenská Republika} Lukáš 'PiOk' Lörinc
{#Slovenská Republika} Kamil 'kamilius1' Košťál

{#Česká Republika} Radim 'Zizou' Zaoral - trenér

Zdroj: extatus.eu
Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.