Přejít k hlavnímu obsahu

*Tým Inside Games s ještě většími změnami!

30. 8. 2017 | 10:23 Clash Royale
Hráčské změny se po eSubě nevyhnuly ani další domácí stálici, Inside Games opouští tři hráči!UPDATE: Mysleli jste si jako my, že tyhle změny budou finální? Chyba. Jako čtvrtý hráč se s Inside Games loučí Michal "NOW" Farský, který v týmu byl pouze krátkou dobu. Vzápětí však přichází náhrada a to jeden z hráčů námi zmíněný níže v tomto článku. Bohužel pro někoho nepřichází Mishkin, novým členem iG se však stává bývalý eSubák Jakub "Jo" Bydžovský.
Výchozí obrázek

Hráčské změny se po eSubě nevyhnuly ani další domácí stálici, Inside Games opouští tři hráči!

UPDATE: Mysleli jste si jako my, že tyhle změny budou finální? Chyba. Jako čtvrtý hráč se s Inside Games loučí Michal "NOW" Farský, který v týmu byl pouze krátkou dobu. Vzápětí však přichází náhrada a to jeden z hráčů námi zmíněný níže v tomto článku. Bohužel pro někoho nepřichází Mishkin, novým členem iG se však stává bývalý eSubák Jakub "Jo" Bydžovský.


Po trnavském PG WAY Trnava Majoru se domácí Clash Royale scéna doslova otřásá v kořenech. S řadou změn nyní přichází i Inside Games. Tým opouští Tuca, který se v poslední době více než na hraní turnajů zaměřil na jejich organizaci, což je zároveň hlavním důvodem Tucova odchodu z tohoto týmu. Spolu s ním z iG odchází také kontroverzní Pepis, velikán tuzemské Clash Royale scény, který si místo modrobílého dresu raději oblékne trikot svého týmu Zetko eSports.

"Domácí legenda" Pepis už v Inside Games nadále působit nebude. (Foto: Inside Games)

A do třetice, ani Jen Íík už v Inside Games působit nebude. Jako důvod jeho odchodu uvedla organizace nesplnění požadavků a s týmem se tak nekompromisně loučí. Spolu s těmito nepříjemnými změnami přichází také jedna pozitivní. Inside Games současně oznámili také příchod hráče nové posily v podobě Lukáše "Sirios" Svobody, jenž se v žebříčku MČR kvalifikace nachází na úctihodném devátem místě! Tři odešli, jeden přišel. Otázkou tedy zůstává, doplní Inside Games ještě někdo další? Je snad možné, že by se k týmu připojila dvojice Mishkin, Jo?

Aktuální sestava Clash Royale sekce týmu Inside Games:

{#Česká Republika} Vladimír "Taťka" Vítek - kapitán
{#Slovenská Republika} Michal "Fallenreject" Pročko
{#Česká Republika} Lukáš "Sirios" Svoboda
{#Česká Republika} Jakub "Jo" Bydžovský

Štítky: Inside Games
miluju videohry a hlavně ligu legend