Přejít k hlavnímu obsahu

Mistři světa a technologie Samsung míří na Vodafone You FEST

27. 9. 2017 | 16:19 Hearthstone
Vodafone YOU FEST je festivalem pro všechny. Že si 30. září v Průmyslovém paláci najde každý to své dokazuje i stánek společnosti Samsung, kde budou k vyzkoušení moderní technologie.
Výchozí obrázek

Vodafone YOU FEST je festivalem pro všechny. Že si 30. září v Průmyslovém paláci najde každý to své dokazuje i stánek společnosti Samsung, kde budou k vyzkoušení moderní technologie.

Samsung se již tradiční součástí lokálních festivalů a nejinak tomu bude i tuto sobotu, kdy do pražských Holešovic přiveze ty nejžhavější novinky moderní doby. Milovníci virtuální reality se mohou těšit na jízdu unikátní zážitek v podobě jízdy motorovým člunem či vesmírné bitvy o galaxii. Exkluzivní bude ukázka Steam Linku na či mobilní hraní na Samsung TV v Gaming modu.

Největším tahákem programu na Samsung stánku bude Hearthstone a to díky přítomnosti mistrů světa Petra 'CzechCloud' Žaluda a Stanislava 'StanCifka' Cifky. Od 10 do 19 hodin si s duem populárních hráčů můžete nejenom volně pokecat či je vyzvat na duel, CzechCloud i StanCifka vás provedou i dvěma turnaji o věcné ceny. Dopolední turnaj proběhne od 11:00 a odpolední od 17:00, registrace vždy končí půl hodiny před začátkem (10:00-10:30 a 16:00-16:30). To vše na žhavé produktové novince, mobilním telefonu Samsung Galaxy Note8.

Kromě Hearthstone programu se mohou návštěvníci gaming zóny těšit i na téma cosplaye a to díky světově proslulému Romanu 'TanakhT' Pivec. Od 14:00 do 15:00 se můžete na Samsung stánek přijít s TanakhTem a jedním z jeho cosplayových veleděl vyfotit. Chybět nebude ani soutěž!

Je to dostatečně lákavé dorazit již tuto sobotu do Průmyslového paláce? Těšíme se na vás!

Štítky: Samsung, YOU FEST
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.