Přejít k hlavnímu obsahu

Gamepady Force GC30 a GC20 ohlašují příchod na scénu

3. 10. 2017 | 10:42 Všechny hry
Windows, Android, herní konzole? Pro nové gamepady od MSI to není žádný problém, jako doma jsou totiž v každém ze zmiňovaných prostředí. Je už tedy jen na vás, jestli si na ovladačích vychutnáte nějaké to klasické RPG či něco trochu více kompetitivního. Gamepady Force GC30 a GC20
Výchozí obrázek

Windows, Android, herní konzole? Pro nové gamepady od MSI to není žádný problém, jako doma jsou totiž v každém ze zmiňovaných prostředí. Je už tedy jen na vás, jestli si na ovladačích vychutnáte nějaké to klasické RPG či něco trochu více kompetitivního. 


Gamepady Force GC30 a GC20

Pro optimální herní zážitek mají GC30 i GC20 osmi směrový D-pad s vyměnitelným kovovým krytem, který na místě drží díky prémiovému magnetickému designu. V závislosti na typu hry, jako je ACT, FPS nebo RPG, můžete snadno vybrat preferovaný povrch. Nové gamepady Force jsou ergonomicky navržené. Mají pryžové boční rukojeti na obou držadlech, aby zajistily pevné uchopení pro náruživé hraní. Gamepady jsou vybaveny duálními vibračními motory. Regulátory modelů GC30 a GC20 dokáží využívat haptickou zpětnou vazbu pro lepší herní zážitek.

Gamepady Force GC30 a GC20

Gamepad Force GC30 lze používat jak v bezdrátovém, tak i v kabelovém režimu, zatímco model GC20 může být provozován pouze s kabelem. Díky podpoře více platforem mohou oba herní gamepady snadno přepínat mezi režimy, které jim umožňují připojení k různým zařízením.

Zdroj: MSI
Štítky: MSI
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.