Přejít k hlavnímu obsahu

High FiDelity oznamují nový line-up!

1. 8. 2007 | 22:43
Nyní nejlepší německý team, High FiDelity, který se na OOF2 umístil na úctyhodném šestém místě, propouští ze svých řad jediného hráče nepocházejícího z Německa, LiquidFirea, který svým stylem hry nevyhovoval ostatním hráčům. Tuto díru v základní sestavě chtěli HFD co nejrychleji a kvalitně zaplnit, aby se mohli připravovat na nadcházející LAN/online akce.
Výchozí obrázek

Nyní nejlepší německý team, de High FiDelity, který se na OOF2 umístil na úctyhodném šestém místě, propouští ze svých řad jediného hráče nepocházejícího z Německa, nlLiquidFirea, který svým stylem hry nevyhovoval ostatním hráčům. Tuto díru v základní sestavě chtěli HFD co nejrychleji a kvalitně zaplnit, aby se mohli připravovat na nadcházející LAN/online akce.

Team HFD využili problémů teamu de OCRANA * ATI, od kterého přestoupili dva klíčový hráči, de k1ckzZ a de spaR, do konkurenčního teamu de SPEED-LINK a po pár zkušebních zápasech se rozhodli přijmout pod svá křídla jednoho ze zbylích tří hráčů právě zmiňované OCRANY, de thundera.

Team High FiDelity ' CoD2:

de Creepy (manager)

de iFEARdilemma! (captain)
de RulOr
de flie*
de mazaKR
de mOKAI
de thunder

de se_reficere (back-up)
de 3SIXTYdegree (inactive)

Vyjádření hráče High FiDelity - thunder: '' Po té co nás opustili k1ckzZ a spaR a připojili se k teamu SPEED-LINK, nebyla žádná možnost zrekonstruovat OCRANU.CoD2 tak, aby byla schopná konkurovat EU TOP teamům. Za tím vším bylo ale ještě něco víc. Ta společenská stránka hraní, kterou jsme zaznamenali na TEK9 LAN. Protikladem k tomu bylo to, že znám High Fidelity už dlouhou dobu, obzvláště pak na tek9 lan na mně zanechalo dobrý dojem, jak drží při sobě a jsou v dobré v formě. Takže jsem rád, že se věci otočily v můj prospěch. Přestože mě mrzí, co se stalo s Ocranou, nyní mohu hrát se svým starým spoluhráčem fliem, se kterým jsem už hrál v dSLASH. ''

Team High FiDelity by se nám ve své nové sestavě měl představit na nadcházejícím Fnatic cupu, kde jistě budou chtít dosáhnout nejvyšších přiček.

#hfd.cod2