Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrteční dohrávka WCG kvalifikace ve W3!

UPDATE Dohrávky se budou hrát tento čtvrtek, tj. 7.8.2008 od 18:00 hodin. Zprávy s výsledky mi posílejte soukromou zprávou zde na webu. Po odehrátí a spočítání skupin se ihned bude hrát playoff, kde se rozhodne o postoupivších na offline kvalifikaci.PS: předehrávky jsou možné
Výchozí obrázek

WCG 2008

UPDATE

Dohrávky se budou hrát tento čtvrtek, tj. 7.8.2008 od 18:00 hodin. Zprávy s výsledky mi posílejte soukromou zprávou zde na webu. Po odehrátí a spočítání skupin se ihned bude hrát playoff, kde se rozhodne o postoupivších na offline kvalifikaci.
PS: předehrávky jsou možné

UPDATE: kompletní info, rozpisy o dnešní kvalifikaci nalezenete ZDE

To, na co hráči čekali od loňského podzimu je konečně tady! V neděli 3.8. vypukne nelítostná kvalifikace na turnaj, který je považován za vrchol každého roku - World Cyber Games. Stejně jako loni bude souboj o jediný lístek na WCG ve hře Warcraft 3 probíhat pro Českou a Slovenskou republiku dohromady, tentokrát však v oddělených kvalifikacích a následném "mezinárodním" utkáním dvou nejlepších z každé země.

První kvalifikace zvlášť pro Čechy a Slováky proběhne, jak již bylo avizováno, v neděli 3.8. od 11:00, potvrzení účasti do turnaje však začínají už od 9:30.

Online česká a slovenská online WCG kvalifikace

neděle 3.8. v 11:00

 

Další offline kvalifikace pro postupivší hráče

16. 8. - Praha Zličín 6.9.2008 - Euronics TPD Košice

Kompletní info naleznete ZDE

Partnerem akce je www.freeproduction.cz.