Přejít k hlavnímu obsahu

Známe složení CZ/SK národních výběrů!

27. 3. 2017 | 18:47 Hearthstone
Hlasování pro Hearthstone Global Games je u konce a každý ze zúčastněných států zná své čtyřčlenné složení. Kdo se do českého a slovenského nakonec probojoval?
Výchozí obrázek

Hlasování pro Hearthstone Global Games je u konce a každý ze zúčastněných států zná své čtyřčlenné složení. Kdo se do českého a slovenského nakonec probojoval?

O jaké soutěži vůbec mluvíme? Více o celém turnaji národů se dozvíte v předchozím článku - Přichází Global Games, karetní bitva národů. Fanoušci mohli hlasovat pro hráče ze své země, na výběr mimo kapitána bylo celkem osm jmen či známých tváří. O složení výběru z České a Slovenské republiky jsme taktéž psali - Global Games spouští hlasování. Počáteční fáze jsou však za námi a Češi i Slováci se mohou kochat svými reprezentačními výběry.

Kapitánem českého nároďáku je zástupce týmu eSuba a dlouhodobě nejúspěšnější český ladder hráč Jaromír "Jarla" Vyskočil. Ačkoliv bylo možné hlasovat pro jednoho špičkového hráče vedle druhého, do výběru se dostaly ty nejvíce pravděpodobné možnosti. Kromě elitního dua z týmu MisfitsGG StanCifka a Pokrovac nechybí ani streamer Petr "CzechCloud" Žalud.

JáraVyskočil

"V roce 2016 jsem začal hrát kompetitivně a téhož roku se probojoval na všechny sezónní Preliminaries."

CzechCloud

"Streamer, komentátor a nejlepší hráč v missování lethalů na světě. Pokud chcete, aby HGG bylo "Funny and Lucky", hlasujte pro mě."

Pokrovac

"Měli byste pro mě hlasovat, protože si myslím, že opravdu dokážu své zemi dopomoci k vítězství celého eventu."

StanCifka

"Můj kontrolní herní styl, zkušenosti a skill budou užitečné v cestě České republiky na vrchol."

Slovensko to mělo o něco těžší, najít tu správnou čtverku pro národnostní měření sil. Kapitánem slovenského výběru se stal nepříliš známý ritchie, který se dosud prokazoval zejména na ladderu. Hvězdou výběru je zkušený karetní mág IvanFloch, jemuž bude sekundovat bronzový medailista MČR 2016 Naturelord. Čtvrtým do sestavy je další ladderový hráč Pavel1111.

ritchie

"Jsem nejlépe bodující hráč ladderu ze Slovenska, pokusím se předvést co nejlepší výkony."

IvanFloch

"Mé zkušenosti, dovednosti a herní skill budou důležité při boji za Slovensko."

Pavel1111

"Dosáhl jsem legendárního ranku v každém měsíci, takže si myslím, že budu schopen úspěšně reprezentovat Slovensko v HGG."

Naturelord

"Miluji combo decky a právě proto tak miluji tuhle hru."

Zdroj: battle.net
Štítky: Global Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.