Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o herní RAMky Viper LED u konce, známe vítěze

22. 1. 2018 | 00:57 Všechny hry
Po čase tu máme pro vás další příležitost si poněkud vylepšit svou herní mašinku. Tentokrát si bude moci jeden šťastlivec vylepšit operační paměť a to díky Patriot Viper LED ramkám.UPDATE: Vítězem soutěže o herní RAMky se stal hráč s nickem Votrelec5.
Výchozí obrázek

Po čase tu máme pro vás další příležitost si poněkud vylepšit svou herní mašinku. Tentokrát si bude moci jeden šťastlivec vylepšit operační paměť a to díky Patriot Viper LED ramkám.


UPDATE: Vítězem soutěže o herní RAMky se stal hráč s nickem Votrelec5.

Již v minulosti jsme díky společnosti Patriot mohli potěšit tři účastníky soutěže o herní Patriot klávesnice. Vzhledem k zájmu jsme se rozhodli pokračovat v další soutěži, tentokrát o operační paměti. Konkrétně půjde o 16 GB set Viper LED DRAM RED, s frekvencí 2400 MHz.

Viper LED je nová řada DDR4 pamětí, určených pro gaming. Aktuálně jsou k dostání verze od 8 - 16 GB, při frekvenci 2400 - 3600 Mhz. Kromě výkonu disponují i vylepšenou ochranou proti přehřívání díky kvalitní hliníkové kontrukci. Designu dominují svítící pruhy na horní hraně RAMek, které jsou buďto bílé nebo červené.

Viper LED podporuje Intel XMP 2.0 a díky tomu je možné měnit nastavení pamětí při běhu operačního sysému a není nutné se neustále vracet do BIOSu pro správné vyladění výkonu. K dispozici je několik různých nastavení výkonu, samozřejmostí je ovšem i možnost ručního upravení parametrů. Paměti byly bez problému testovány i na zákadních deskách pro AMD procesory. Další informace jsou k nalezení například na webu czc.cz.

Pokud byste si chtěli vylepšit operační paměť svého stroje, musíte udělat jediné. Odpovězte správně na otázky níže a doufejte ve štěstí při následovném losování. Soutěž bude probíhat až do 22.1., výherci budou následně kontaktováni prostřednictvím soukromé zprávy a e-mailu, který mají uvedené ve svém profilu na PLAYzone.cz.

Štítky: patriot