Přejít k hlavnímu obsahu

Derby hned na úvod ESL Female Open Spring

17. 1. 2018 | 16:11 Counter-Strike 2
Nová sezóna největší dívčí CS:GO soutěže pořádané ESL startuje hned v lednu. 25 registrovaných týmů bylo rozděleno do tří divizí a v akci nebudou chybět ani CZ/SK barvy.
Výchozí obrázek

Nová sezóna největší dívčí CS:GO soutěže pořádané ESL startuje hned v lednu. 25 registrovaných týmů bylo rozděleno do tří divizí a v akci nebudou chybět ani CZ/SK barvy.

ESL Female Open Spring 2018 přivítá celky ze všech koutů Evropy a k naší radosti, české vlajky visí v té nejvyšší divizi. Kromě klasického systému postupování a sestupování napříč jednotlivými patry je totiž z Division 1 možné postoupit na LAN finále pro čtyři nejlepší dívčí týmy. V tomhle boji se od polovina ledna představí jak ROG.female, tak i nová sestava eSuba.ladies. Oba týmy jsme mohli vidět v akci i naposledy, druhý jmenovaný celek ještě působil jako BEACHNANAS.

V této lize sice chybí největší světová jména v čele s Dynasty female (dříve Team Secret), v akci však uvidíme například stříbrný tým poslední sezóny, ruské slečny z Trinity eSports. Nejvyšší divize se zúčastní deset týmů, které se v základní části utkají každý s každým. Neúprosný los přitopil pod kotel, ROG.female a eSuba.ladies se totiž utkají hned v prvním kole soutěže! Pokud jste fanoušky dívčího Counter-Strike nebo jednoho z našich týmů, dorazte ve středu 17. ledna od 19:00 na stream Twitch.tv/io_01. O dalším průběhu soutěže vás budeme informovat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.