Přejít k hlavnímu obsahu

Aftermath jsou zpět

26. 9. 2006 | 09:15
Jak jsme si mohli přečíst minulý týden, čínská organizace wNv rozpustila svou evropskou Counter-Strike divizi. V pozadí tohoto rozhodnutí byly především špatné výkony v on-line zápasech, které znemožňovaly prosadit se na LAN soutěžích. Hráči, rozhořčeni touto změnou, začali hledat nový domov a po několika jednáních s týmem, se znovu připojili  (až na jednoho hráče) ke své dřivější organizaci - Team Aftermath. Podle slov týmového kapitána r00fze, na webu Aftermathu, byl odchod hráče executer nevyhnutelný, aby tým mohl fungovat dál. Dále sdělil, že důvodem nejsou osobní rozepře mezi nimi.
Výchozí obrázek

Jak jsme si mohli přečíst minulý týden, čínská organizace cina.gif wNv rozpustila svou evropskou Counter-Strike divizi. V pozadí tohoto rozhodnutí byly především špatné výkony v on-line zápasech, které znemožňovaly prosadit se na LAN soutěžích.

Hráči, rozhořčeni touto změnou, začali hledat nový domov a po několika jednáních s týmem, se znovu připojili  (až na jednoho hráče) ke své dřivější organizaci - norsko.gif Team Aftermath. Podle slov týmového kapitána norsko.gif r00fze,
na webu Aftermathu, byl odchod hráče norsko.gif executer nevyhnutelný, aby tým mohl fungovat dál. Dále sdělil, že důvodem nejsou osobní rozepře mezi nimi.

Aktuální sestava Aftermathu je:

norsko.gif Thomas 'r00fz' Sandvik
norsko.gif Martin 'OmeN' Moskvil
norsko.gif Oyvind 'KunFigur3' Magnestad
norsko.gif Eirik 'draziw' Gulbrandsen
 
Pátý člen bude oznámen příští týden, proto sledujte tento web pro aktuální informace. Zatím přejeme týmu hodně štěstí, při hledání nového hráče.

zdroj: http://www.sk-gaming.com