Přejít k hlavnímu obsahu

CPL Brazil dohráno

21. 11. 2006 | 17:00 Counter Strike 1.6
Brazilské Sao Paulo hlásí konec bojů v jedné ze zastávek prestižní soutěže Cyberathlete Professional League a to CPL Brazil. Sedmnáct týmů Brazílie a jeden zástupce z Argentiny již mají za sebou víkendové souboje ve hře Counter-Strike a Quake 3. Pokud vás zajímá, které týmy si rozdělí v přepočtu více než $20,000 a kdo získal postup na prosincové Grand Finále v Dallasu, čtěte dále.Kdo to tedy vyhrál? Myslíte si, že dokázali zvítězit Made in Brazil? Do turnaje nastoupili s jasnou převahou. Hladce se probojovali WB a dostali se až do finále. Tam ovšem narazili na dalšího z favoritů - g3nerationX. Tomuto týmu se nepodařil hned první zápas. Po prohře s GameSkills byli nuceni opustit WB a dát se cestou poražených. Hráči se ovšem dokázali vzchopit a už neprohráli. Finále bylo zajímavé. Střetli se v něm tito dva favorité a každý si kladl za cíl vyhrát. První z finálových zápasů se odehrál na mapě de_inferno, kde ukázali svou převahu, poměrně těsnou výhrou, g3nerationX. Druhý zápas na de_train byl ovšem úplně o něčem jiném. Hráčům z MiBR se podařilo uhrát pouze tři body a tudiž prohráli i přes možnost matchballu, který jim příslušel jako výhercům WB.
Výchozí obrázek

Brazilské Sao Paulo hlásí konec bojů v jedné ze zastávek prestižní soutěže Cyberathlete Professional League a to  CPL Brazil. Sedmnáct týmů Brazílie a jeden zástupce z Argentiny již mají za sebou víkendové souboje ve hře Counter-Strike a Quake 3. Pokud vás zajímá, které týmy si rozdělí v přepočtu více než $20,000 a kdo získal postup na prosincové Grand Finále v Dallasu, čtěte dále.

Kdo to tedy vyhrál? Myslíte si, že dokázali zvítězit  Made in Brazil? Do turnaje nastoupili s jasnou převahou. Hladce se probojovali WB a dostali se až do finále. Tam ovšem narazili na dalšího z favoritů -  g3nerationX. Tomuto týmu se nepodařil hned první zápas. Po prohře s  GameSkills byli nuceni opustit WB a dát se cestou poražených. Hráči se ovšem dokázali vzchopit a už neprohráli. Finále bylo zajímavé. Střetli se v něm tito dva favorité a každý si kladl za cíl vyhrát. První z finálových zápasů se odehrál na mapě de_inferno, kde ukázali svou převahu, poměrně těsnou výhrou, g3nerationX. Druhý zápas na de_train byl ovšem úplně o něčem jiném. Hráčům z MiBR se podařilo uhrát pouze tři body a tudiž prohráli i přes možnost matchballu, který jim příslušel jako výhercům WB.

Finálové zápasy:
de_inferno
 Made in Brazil [13:16]  g3nerationx

de_train
 Made in Brazil [3:16]  g3nerationx

Umístění týmů a ocenění:
1.  g3nerationx - $5,550*
2.  Made in Brazil - $4,620
3.  Team Bye - $3,700
4.  GC - $2,750
5.-6.  GC.br - $1,390
5.-6.  semXorah - $1,390
7.-8.  ARMY Gaming - $690
7.-8.  Immortality - $690

*+ Postup na CPL Championship Finals v Dallasu 16-20. prosince

Zdroj: www.cplbrasil.com
Update by Esu

 

Dnes, ve středu 15.11.2006, odstartovala v brazilském Sao Paulu soutěž honosící se názvem  CPL Brazil. Ta se bude soustředit na dvojici her, konkrétně to budou QuakE 3 a Counter-Strike 1.6.

Nás samozřejmě zajímá turnaj v cs, na který se sjelo to nejlepší, co můžeme v Brazílii najít, plus jeden zástupce z řad fotbalových rivalů z Argentiny. To vše nám nakonec dává dohromady slušné číslo osmnácti přihlášených týmů. Na vítěze čeká nejenom prize money v hodnotě $5500, ale také letenka na  CPL Championships 2006, které se budu konat na konci tohoto roku v americkém městě Dallas.

 Seznam přihlášených týmů:

 Made in Brazil
 g3neration-X
 ARMY
 semXorah
 Immortality
 hard division
 GameCrashers
 GameCrashers.br
 gameSkills
 Beyond Extreme
 C4
 r3action
 GoldenGlory
 PlayArt
 FO
 x9
 dEp
 Without Exit

Odehrané zápasy:

1.hrací den, 2.kolo WB:

 Mibr [16:03] dEp
 GG [:] hd
 r3 [13:16] bye
 x9 [12:18] GC.br
 playArt [:] GC
 ARMY [:] sX
 Immortality [:] c4
 GameSkill [08:16] g3x

zdroj: www.sk-gaming.com

by inF