Přejít k hlavnímu obsahu

NECRORAISERS hledá manažera

16. 1. 2007 | 16:54 Counter Strike 1.6
Jste obchodní typ? Máte přehled o profesionální herní scéně? Máte zkušenostmi prověřené manažerské schopnosti? Chcete si přivydělat menežmentem předního a ambiciózního českého týmu? Pokud ano, pak je tato newska určena právě pro vás! Nemá cenu chodit kolem horké kaše: Časová vytíženost členů vedení klanu NecroRaisers bohužel neumožňuje, aby se tito členové věnovali chodu týmu tak, jak by sami chtěli a jak je v určitých oblastech zapotřebí. Nedostatkem péče v současné době trpí zejména oblast sponzorů a s tím související zlepšování herních podmínek členů NecroRaisers. Vyhlašujeme proto výběrové řízení na post hlavního manažera klanu NecroRaisers. Náplň práce:V první řadě vyjednání sponzorů Posléze zajištění spokojenosti sponzorů (např. podávání pravidelných informací o chodu týmu) Požadujeme: Slušné vystupování, nekonfliktní jednání Přehled o profesionální herní scéně Zkušenost se sháněním sponzorů v jakékoli oblasti Dostatek času, aktivitu, chuť pracovat NabízímeVýdělek úměrný výkonnosti zakotvený ve smlouvě (například 30% ze zisku pro NR, bonusy, nebráníme se jakékoliv domluvě) Pokud máte o výše popsanou práci zájem, kontaktujte nás na VŠECH následujících e-mailových adresách, popřípadě ICQ. Jako předmět zprávy uveďte "NR MANAŽER" PředsedaJiří "NR.Reset" Res e-mail: reset@necroraisers.com ICQ#: 16 - 149 - 498
Výchozí obrázek


Jste obchodní typ? Máte přehled o profesionální herní scéně? Máte zkušenostmi prověřené manažerské schopnosti? Chcete si přivydělat menežmentem předního a ambiciózního českého týmu? Pokud ano, pak je tato newska určena právě pro vás!


Nemá cenu chodit kolem horké kaše: Časová vytíženost členů vedení klanu NecroRaisers bohužel neumožňuje, aby se tito členové věnovali chodu týmu tak, jak by sami chtěli a jak je v určitých oblastech zapotřebí. Nedostatkem péče v současné době trpí zejména oblast sponzorů a s tím související zlepšování herních podmínek členů NecroRaisers.

Vyhlašujeme proto výběrové řízení na post hlavního manažera klanu NecroRaisers.

Náplň práce:
V první řadě vyjednání sponzorů Posléze zajištění spokojenosti sponzorů (např. podávání pravidelných informací o chodu týmu) Požadujeme:
Slušné vystupování, nekonfliktní jednání Přehled o profesionální herní scéně Zkušenost se sháněním sponzorů v jakékoli oblasti Dostatek času, aktivitu, chuť pracovat Nabízíme
Výdělek úměrný výkonnosti zakotvený ve smlouvě (například 30% ze zisku pro NR, bonusy, nebráníme se jakékoliv domluvě)

Pokud máte o výše popsanou práci zájem, kontaktujte nás na VŠECH následujících e-mailových adresách, popřípadě ICQ. Jako předmět zprávy uveďte "NR MANAŽER"

 Předseda
Jiří "NR.Reset" Res
e-mail: reset@necroraisers.com
ICQ#: 16 - 149 - 498

 

 

 Šéfredaktor
Štěpán "NR.Storm" Trnka
e-mail: storm@necroraisers.com
ICQ#: 125 - 075 - 106

 

 

 Manažer CS sekce
Ondřej "NR.Poky" Pokorný
e-mail: poky@necroraisers.com
ICQ#: 178 - 393 - 492

 

 

zdroj: http://www.necroraisers.com/