Přejít k hlavnímu obsahu

Drew a Griff jdou do verGe

20. 1. 2007 | 20:15 Counter Strike 1.6
Vzhledem k tomu, jak začíná většina amerických top týmů přecházet na Counter Strike: Source, mnoho týmů posiluje sestavy talentovanými hráči z Counter Strike 1.6 scény. Po té, co organizace verGe-Gaming oznámila před několika týdny příchod Masona "nos4m" Dickense, se konají v jejich Source týmu další změny. Novými hráči jsou Grant "Griff" Hall a Andrew "Drew" Morehead, kteří mají oba mnoho zkušeností a přinesou do týmu mnoho nového.
Výchozí obrázek

verGeVzhledem k tomu, jak začíná většina amerických top týmů přecházet na Counter Strike: Source, mnoho týmů posiluje sestavy talentovanými hráči z Counter Strike 1.6 scény. Po té, co organizace  verGe-Gaming oznámila před několika týdny příchod  Masona "nos4m" Dickense, se konají v jejich Source týmu další změny. Novými hráči jsou  Grant "Griff" Hall a  Andrew "Drew" Morehead, kteří mají oba mnoho zkušeností a přinesou do týmu mnoho nového.

Směrem k nadcházejícím lan turnajům a také jedné z nejvýznamějších online lig CEVO Pro Source Season 3, se verGe pokusí zopakovat své úspěchy z minulé sezony, kdy se jim podařilo ve zmiňované lize skončit na druhém místě.

Sestava verGe-Gaming:

 Jon “juan” Mumm - CL
 Mike “paradox” Stanowski
 Nick “n0it” Nowakowski
 Zack “confessor” Cannon
 Ben “STRuK” Kaminski
 Mason “nos4m” Dickens
 Grant “Griff” Hall
 Andrew “Drew” Morehead

Zdroj: www.nip-gaming.com