Přejít k hlavnímu obsahu

way2go se připojují k Improved.dk

21. 1. 2007 | 00:18 Counter Strike 1.6
Pět dní uplynulo od doby, kdy vznikl nový dánský klan way2go. Tento tým je složen z bývalých hráčů Team-Geekhosting a team-fatcap, kterými jsou noas, pzyclone, alth a Friis. Pátým hráčem je dobře známý ArcadioN, který naposledy působil v německém týmu ZYKON.
Výchozí obrázek

Pět dní uplynulo od doby, kdy vznikl nový dánský klan Dánsko way2go. Tento tým je složen z bývalých hráčů Dánsko Team-Geekhosting a Dánsko team-fatcap, kterými jsou Dánsko noas, Dánsko pzyclone, Dánsko alth a Dánsko Friis. Pátým hráčem je dobře známý Dánsko ArcadioN, který naposledy působil v německém týmu  ZYKON.

way2go dnes oznámili, že se spojí s dánským e-shopem Dánsko Improved.dk. Partnerství bude trvat do blížícího se dánského turnaje SHG Open a po jeho skončení se uvidí jestli budou way2go a Improved.dk i nadále spolupracovat.

Sestava týmu way2go.improved:

Dánsko Timm 'ArcadioN' Henriksen
Dánsko Michael 'Friis' Jørgensen
Dánsko Christoffer 'noas' Terkelsen
Dánsko Magnus 'pzyclone' Hansen
Dánsko Henrik 'walth' Hecklen

Zde je krátké vyjádření manažera Improved.dk Dánsko Emera:

Jaký máte pocit z připojení way2go? Jaké jsou vaše plány do budoucna?

"Dobře, takže pro začátek way2go pouze ponesou jméno Improved.dk na SHG Open, ale pokud se jim tento turnaj vydaří, mají obě strany zájem o další spolupráci. Prozatím je to ale pouze pro SHG Open. Samozřejmě máme také ohromnou radost, že takový tým má zájem spojit se s naší malou společností a  budeme se snažit týmu co nejvíce pomoci."

Na závěr ještě pár slov od ArcadioNa:

Jaký máš pocit z připojení k Improved.dk?

"Mám opravdu radost. Partnerství bude trvat pouze do SHG Open 2007 a nikdo z nás nemá příliš velký zájem spolupracovat příliš dlouho, protože dánská scéna je v současné době velmi nestabilní. Ovšem když obě strany budou po SHG Open spokojeny budeme uvažovat i o další spolupráci."

way2go.improved v současné době hrají ve švédském online turnaji Powerdeff.

Zdroj: www.meetyourmakers.com