Přejít k hlavnímu obsahu

omega odchází z defs

21. 1. 2007 | 22:44 Counter Strike 1.6
Švédský tým defining Stars dnes oznámil odchod jednoho ze svých háčů. Tím je Niklas "omega" Tegnvallius. Niklas z týmu odchází kvůli nedostatku motivace a také již nemá dostatek času na to, aby se mohl i nadále věnovat profesionálnímu hraní. Ve všech dosavadních turnajích hráli defs s náhradníky, dokud Niklas oficiálně nepotvrdil svůj odchod.
Výchozí obrázek

defining StarsŠvédský tým Švédsko defining Stars dnes oznámil odchod jednoho ze svých háčů. Tím je Švédsko Niklas "omega" Tegnvallius. Niklas z týmu odchází kvůli nedostatku motivace a také již nemá dostatek času na to, aby se mohl i nadále věnovat profesionálnímu hraní. Ve všech dosavadních turnajích hráli defs s náhradníky, dokud Niklas oficiálně nepotvrdil svůj odchod.

Vyjádření Niklase "omega" Tegnvalliuse:

"Po skončení CPL Nordic jsem cítíl, že už mě hraní na takové úrovni přestává bavit a ztratil jsem motivaci. Samozřejmě k mému rozhonutí přispělo také to, že jsem začínal mít problémy ve škole s některými předměty. Po klucích se mi bude stýskat, přeji jim všem hodně štěstí do budoucna a samozřejmě mi bude chybět i celý tým defs. Jste nejlepší!"

A nakonec vyjádření kapitána CS sekce defs Švédsko Jespera "Suppe" Lodéna:

"Je to pro náš tým obrovská ztráta. Přišli jsme o dobrého kamaráda i skvělého spoluhráče. Také doufám, že se nám podaří co nejdříve najít někoho, kdo by zaplnil prázdné místo v sestavě. Mohu prozradit, že už máme jistou představu, kdo by to mohl být."

Prozatimní sestava defining Stars:

Švédsko Jesper "Suppe" Lodén
Švédsko Stefan "stf" Andersson
Švédsko Viktor "MythoS" Kvist
Švédsko Ola "dmp" Johansson

Týmu defs se v loňském roce příliš nedařilo, zvítězili pouze na několika švédských LAN turnajích a také obsadili slušné deváté místo na Švédsko CPL Nordic. Doufejme, že se jim bude v letošní sezoně více dařit a najdou někoho, kdo by jim pomohl k lepším výsledkům.

Zdroj: www.defs.org