Přejít k hlavnímu obsahu

seized oficiálně posiluje Gambit Esports

6. 2. 2018 | 12:42 Counter-Strike 2
V posledních zápasech se v sestavě Gambit Esports objevilo nové jméno a konečně je vše oficiální. Nejnovější přírůstek se loučí. Mezeru po návratu Zeuse do Natus Vincere zacelil po úspěšném PGL Kraków Majoru čtvrtý kazašský hráč do party, Bektiyar 'fitch' Bakhytov. Ten v týmu bohužel končí a v rámci platné smlouvy je přesunut na pozici náhradníka a umístěn na přestupový trh.
Výchozí obrázek

V posledních zápasech se v sestavě Gambit Esports objevilo nové jméno a konečně je vše oficiální. 

Nejnovější přírůstek se loučí. Mezeru po návratu Zeuse do Natus Vincere zacelil po úspěšném PGL Kraków Majoru čtvrtý kazašský hráč do party, Bektiyar 'fitch' Bakhytov. Ten v týmu bohužel končí a v rámci platné smlouvy je přesunut na pozici náhradníka a umístěn na přestupový trh.

Novou tváří Gambitu se minimálně pro následující tři měsíce stává hráč, který si až do letošního ledna zahrál na všech Majorech. Denis 'seized' Kostin proslul jako člen úspěšné sestavy Na`Vi, kde mu po ELEAGUE Boston Majoru skončila smlouva. Nutno dodat, že v této organizaci nepřetržitě působil od roku 2013. Poslední týdny však strávil na hostování ve FlipSid3 Tactics, kde nahradil electronica mířícího právě do Natus Vincere. Seized se s Gambit Esports představí na následujících turnajích v Kyjevě a Katowicích, které rozhodnou o jeho trvalé budoucnosti v týmu.

Nynější sestava Gambit Esports:

{#Kazachstán} Abay 'HObbit' Khassenov
{#Ruská federace} Mikhail 'Dosia' Stolyarov
{#Kazachstán} Dauren 'AdreN' Kystaubayev
{#Kazachstán} Rustem 'mou' Telepov
{#Ruská federace} Denis 'seized' Kostin

{#Ukrajina} Andrey 'Andi' Prokhorov - trenér
{#Kazachstán} Bektiyar 'fitch' Bakhytov - náhradník

Zdroj: gambit.gg
Štítky: gambit
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.