Přejít k hlavnímu obsahu

Global Gaming končí

23. 1. 2007 | 23:15 Counter Strike 1.6
Dnes oznámil švédský tým Global Gaming odchod své Counter Strike sekce. Z počátku vypadala sestava s trojicí norských hráčů, KF3, enoksen a raven, velmi nadějně, ale všichni tři se nakonec rozhodli odejít do Team Fainted a tehdy se týmu přestalo dařit. Zanedlouho po jejich odchodu začal xajo ztrácet motivaci a celý tým přestával mít čas na trénink potřebný k hraní na takovéto úrovni. Tehdy se vedení Global Gaming rozhodlo tým uzavřít.
Výchozí obrázek

Global GamingDnes oznámil švédský tým Švédsko Global Gaming odchod své Counter Strike sekce. Z počátku vypadala sestava s trojicí norských hráčů, Norsko KF3, Norsko enoksen a Norsko raven, velmi nadějně, ale všichni tři se nakonec rozhodli odejít do Norsko Team Fainted a tehdy se týmu přestalo dařit. Zanedlouho po jejich odchodu začal Švédsko xajo ztrácet motivaci a celý tým přestával mít čas na trénink potřebný k hraní na takovéto úrovni. Tehdy se vedení Global Gaming rozhodlo tým uzavřít.

I když tým již oficiálně neexistuje, hráči i nadále chtějí soutěžit v Powerdeff League, kde aktuálně drží druhé místo za prvními Německo a-Losers. Zatím není známo, jestli hodlají i nadále působit v progamingu, ale Švédsko firat a Švédsko deffe již oznámili, že chtějí i nadále hrát na vysoké úrovni. Ostatní hráči se zatím k přestupu do jiného týmu nevyjádřili.

Bývalá sestava Global Gaming:

Švédsko Firat "Firat" Madon
Švédsko Joel "deffe" Hedin
Švédsko Caj "xAjo" Hedlund
Švédsko Simon "Rebel" Sandin
Švédsko Fredrik "FleddE" Noppa

Zdroj: www.nip-gaming.com