Přejít k hlavnímu obsahu

První sériové finále v League of Legends je tu

26. 2. 2018 | 13:48 League of Legends
Výchozí obrázek

Letošní sezóna opět nabídne hned několik turnajových sérií a ta první bude již dnes večer za námi. Osm nejlepších týmů se do finále AOC MČR série probojovalo před více než týdnem, ovšem z důvodu kolize termínů jsme byli nuceni tyto boje o 7 000 Kč přesunout na pondělí 26. února. Díky tomuto posunu se na vás bude těšit osazenstvo PLAYzoneTV, za mikrofon se usadí oblíbená dvojka Pavel 'Mozilla' Klaban a Michal 'Bronko' Šembera. Jaké týmy se do úvodního finále dostaly?

1. {#Česká Republika} Dark Tigers - 135 bodů
2. {#Česká Republika} Majestic Lions - 125 bodů
3. {#Česká Republika} Egrill Toplane  - 100 bodů
4. {#Česká Republika} Inside Games - 60 bodů
5. {#Česká Republika} Cookiemasters - 45 bodů
6. {#Česká Republika} ALL STARS - 35 bodů
7. {#Česká Republika} Red Devils - 20 bodů
8. {#Česká Republika} Majsner - 20 bodů

V úvodu letošní sezóny byla představena spousta nových týmů a některé z nich si právě naší první turnajovou sérii v roce 2018 nenechaly ujít. Jedním z nich je i číslo jedna pro tohle pondělí, tým Dark Tigers, který byl neomylný v turnaji s pořadovým číslem 341. Nasazená dvojka Majestic Lions se třikrát nedostala přes semifinále, ale součet bodů na vysoký seed v pohodě vystačil. Neméně zajímavá je i sestava jménem Egrill Toplane, jejíž hráči ovládli Nightcup #342. Svoji oficiální pětku pro letošní sezónu oznámili také v Inside Games a z pozice nasazené čtyřky jdou i modrobílí do boje. Ačkoliv se to na první pohled nezdá, tohle finále bude našlapané!

Kdo podle vás na úvod sezóny vyhraje? Napište nám do komentářů své tipy, kdo ovládne AOC finále turnajové série, které bude vysíláno v pondělí od 18:00 s komentářem Mozilly a Bronka!

Štítky: AOC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.