Přejít k hlavnímu obsahu

aZn přestupuje do JMC

25. 1. 2007 | 16:35 Counter Strike 1.6
Minulý týden jsme vás informovali o příchodu Kevina "aZn" Wanga do týmu United 5, kde nahradil Bobbyho "kEEN" Aihamu. Dnes od tohoto přestupu neuplynul ještě ani týden a Kevin již United 5 opouští. Důvodem jeho odchodu bylo prohlášení týmu, že se chce soustředit především na LAN turnaje, a proto chce mít pouze lokální tým. Vzhledem k tomu, že Kevin žije v New Yorku a zbytek týmu je z okolí Californie, bylo celkem jasné, kdo bude muset odejít.
Výchozí obrázek

Minulý týden jsme vás informovali o příchodu USA Kevina "aZn" Wanga do týmu USA United 5, kde nahradil USA Bobbyho "kEEN" Aihamu. Dnes od tohoto přestupu neuplynul ještě ani týden a Kevin již United 5 opouští. Důvodem jeho odchodu bylo prohlášení týmu, že se chce soustředit především na LAN turnaje, a proto chce mít pouze lokální tým. Vzhledem k tomu, že Kevin žije v New Yorku a zbytek týmu je z okolí Californie, bylo celkem jasné, kdo bude muset odejít.

Ovšem bez angažmá byl Kevin pouze několik hodin. Tým USA JaX Money Crew právě v tu dobu hledal náhradu za USA Jonnyho "eng" Fauldse. Ten opustil JMC, protože dostal nabídku hrát v Anglii fotbal a pravděpodobně se objeví i v Lize mistrů. V týmu JMC by ho měl nahradit právě Kevin "aZn" Wang.

"Znám Kevina již velmi dlouho a jsem si jist, že jeho obětavost a skill budou pro náš tým jistě velkým přínosem. Byl dlouholetou hvězdou New Yorkské Counter Strkie scény a nasbíral i zkušenosti z mezinárodních zápasů během jeho působení v zEx." Uvedl na stránkách JMC USA Alex "JaX" Conroy.

V rozhovoru pro portál GotFrag Alex "JaX" Conroy také uvedl, že možná dojde k přestupu týmu na Counter-Strike Source. Důvodem pro toto rozhodnutí je především akce DirecTV Championship Gaming Series a také samozřejmě větší zájem sponzorů a medií. V tomto ohledu týmu prospěje i příchod Kevina "aZn" Wanga. Ten má s touto hrou již jisté zkušenosti. Naposledy nastoupil s United 5 například v CEVO-Professional for Source lize a nevedl si vůbec špatně oproti ostatním hráčům, kteří se na Source specializují. Prozatím se ale JMC chce soustředit na obě hry, jak se jim bude v obou dařit, nám prozradí až následující týdny a měsíce.

Sestava JaX Money Crew pro rok 2007:

USA Shawn "Des1re" Kahn
USA Corey "Kam" Hanes
USA Derek "Exodus" Heidinger
USA David "Zid" Chin
USA Kevin "aZn" Wang

Současná sestava United 5:

USA Jimmy "foogs" Koller
USA Cyrus "org" Habibi
USA Ryan "phamtastik" Pham
USA Shaun "hostile" Catron

Zdroj: www.jaxmoneycrew.net a www.nip-gaming.com