Přejít k hlavnímu obsahu

Nový test build už tento týden

8. 3. 2018 | 11:16 PUBG: Battlegrounds
Vývojáři oblíbené battle royale hry PlayerUnknown's Battlegrounds dnes na svém twitteru oznámili příchod nového testovacího buildu.Jedna z nejpopulárnějších her současnosti, PlayerUnknown's Battlegrounds, už brzy obdrží nový velký update, který přidá a upraví některé aspekty hry. Ještě předtím však jako tradičně přijde na řadu testovací verze. A vývojáři hry nyní oznámili, že testovací servery plánují spustit už tento týden.
Výchozí obrázek

Vývojáři oblíbené battle royale hry PlayerUnknown's Battlegrounds dnes na svém twitteru oznámili příchod nového testovacího buildu.

Jedna z nejpopulárnějších her současnosti, PlayerUnknown's Battlegrounds, už brzy obdrží nový velký update, který přidá a upraví některé aspekty hry. Ještě předtím však jako tradičně přijde na řadu testovací verze. A vývojáři hry nyní oznámili, že testovací servery plánují spustit už tento týden.

A co se vlastně v nové verzi změní? Vývojaří zatím mlží, ale pár novinek už naznačili. Tou nejhlavnější bude nový systém penetrace končetin a vozidel. To tedy znamená hlavně to, že ruce už vás dál nezachrání před headshotem. Další novinkou bude například nový systém přátel přímo ve hře nebo voice chat v hlavním menu. Celý seznam změn vývojaří odhalí v dalších dnech.

Změny se zároveň dotknou Xbox One verze, přesněji jejích statistik. Od posledního patche se totiž v Xbox verzi objevovala chyba, kvůli které se neukládaly statistiky z odehraných her. To se však vývojářům podařilo opravit a statistiky se už budou ukládat tak, jak mají. Ztracené statistiky se však nepodařilo obnovit, hráči si tak budou muset vystačit aspoň s tím, že v budoucnu už problémy se staty nehrozí.

Štítky: patch notes
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.