Přejít k hlavnímu obsahu

Lemon Crew s novým CS squadem

26. 1. 2007 | 20:16 Counter Strike 1.6
Dnes představila známá rakouská organizace Lemon Crew svou novou sestavu pro tento ročník ESL Amateur Series. Tým doufá, že se jim podaří získat zpět formu, kterou měly na ESL Alps Pro Series II, kde se probojovali do finále a zahráli si s ostatními úspěšnými týmy, jako jsou například plan-B a další. Ovšem tým měl úspěchy nejen v Pro Series II (druhé místo), ale dařilo se jim i v minulém ročníku, kde obsadili druhé místo za týmy plan-B a monsters.
Výchozí obrázek

Lemon CrewDnes představila známá rakouská organizace Rakousko Lemon Crew svou novou sestavu pro tento ročník ESL Amateur Series. Tým doufá, že se jim podaří získat zpět formu, kterou měly na ESL Alps Pro Series II, kde se probojovali do finále a zahráli si s ostatními úspěšnými týmy, jako jsou například Rakousko plan-B a další. Ovšem tým měl úspěchy nejen v Pro Series II (druhé místo), ale dařilo se jim i v minulém ročníku, kde obsadili druhé místo za týmy Rakousko plan-B a Rakousko monsters.

Po odchodu bývalého týmu k německým sousedům Německo Gamepoint Online, kde bude celá sestava hrát pod Rakouskou vlajkou, se museli Lemon Crew porozhlédnout po nějaké nové nadějné pětici. V této nové sestavě se zúčastní, a jak doufá vedení týmu také vyhrají, ESL Amateur Series a Gamestar-League (GSL). Důvodem, proč začínají právě v EAS je, že původní sestava Lemon Crew si při svém odchodu nechala účet na ESP, a proto ji nyní mohou hrát bez jakékoliv předchozí kvalifikace.

Sestava Lemon Crew pro rok 2007:

Rakousko Patrick "sanchez" Sykala
Rakousko Peter "Viking" Chatah
Rakousko Dominik "cuLpaaa" Matesa
Rakousko Georg "ToMhaushinka" Strasser
Rakousko Daniel "gone"
Rakousko Aley "LiTo" Walder

Zdroj: www.sk-gaming.com