Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG na Xboxu oslavuje 5 miliónů hráčů!

15. 3. 2018 | 23:24 PUBG: Battlegrounds
Že je PUBG na Steamu obrovským hitem asi nikomu říkat nemusíme, ale vypadá to, že je také velkým hitem na konzoli Xbox One. Co si pro nás vývojáři připravili na oslavu 5 milionů hráčů?Dosáhnout hranice pěti milionů hráčů za méně, jak 3 měsíce, je vážně skvělý úspěch, ale vývojáři neusínají na vavřínech a na základě zpětné odezvy od hráčů se snaží hru i nadále vylepšovat.
Výchozí obrázek

Že je PUBG na Steamu obrovským hitem asi nikomu říkat nemusíme, ale vypadá to, že je také velkým hitem na konzoli Xbox One. Co si pro nás vývojáři připravili na oslavu 5 milionů hráčů?

Dosáhnout hranice pěti milionů hráčů za méně, jak 3 měsíce, je vážně skvělý úspěch, ale vývojáři neusínají na vavřínech a na základě zpětné odezvy od hráčů se snaží hru i nadále vylepšovat.

Právě byla vydána nová aktualizace, která vylepšuje vozidla, zvuky, matchmaking a mnoho dalšího, takže vývojáři i nadále tvrdě pracují. Také se s námi minulý týden podělili o jejich vizi pro toto jaro, kde z novinek asi nejvíce vystupuje nová mapa – Miramar. Ostatně si o tom můžete sami přečíst v našem článku

Jako zajímavost také zveřejnili infografiku, na kterou se můžete podívat níže. Mně nezbývá nic jiného, než říct WOW!

To ale není vše, vývojáři si pro všechny hráče na Xboxu připravili nový kosmetický předmět – PUBG5 bundu. Tu obdrží každý hráč, který bude mít zakoupené PUBG na Xboxu a vytvořenou postavu, a to až do 22. 3. 2018.

Vypadá to, že se PUBG daří na všech frontách. Může se vůbec stát něco, co ho sesadí z trůnu?

Štítky: PUBG, Xbox, Xbox One