Přejít k hlavnímu obsahu

Team DiE se vrací

27. 1. 2007 | 13:20 Counter Strike 1.6
Jeden z nejstarších Counter Strike týmů se opět vrací na scénu a není jím nidko jiný než Team DiE v nové sestavě Mike "CuZ" Nang, Risasi "kmode" Coffee, Peter "supply" Lee, Shaun "hostile" Catron, Jordan "n0thing" Gilbert, a Noah "StrikeR" Alvarado.
Výchozí obrázek

Jeden z nejstarších Counter Strike týmů se opět vrací na scénu a není jím nidko jiný než USA Team DiE v nové sestavě USA Mike "CuZ" Nang, USA Risasi "kmode" Coffee, USA Peter "supply" Lee, USA Shaun "hostile" Catron, USA Jordan "n0thing" Gilbert, a USA Noah "StrikeR" Alvarado.

Pro ty, co by si na tento tým snad již nevzpomněli uvedu, že naposledy jste ho mohli v akci vidět před dvěma lety, v lednu 2005, kdy tým opouštěli hráči USA Risasi "kmode" Coffee, USA Matt "PaTyoJoN" Iantosca, USA Mehradad "Batman" Ahmadi, a USA Bobby "keen" Aihama, aby se mohli připojit k týmu USA United 5. Mezi jejich úspěchy patří například páté a sedmé místo na CPL Summer 2004 a CPL Winter 2004.

Nyní k jednotlivým hráčům, Mike Nang jistě přinese týmu mnoho zkušeností z jeho předchozích působišť jako JMC, United 5, GB a další. Další posilou je dvojice Peter Lee a Shaun Catron, kdy Lee prošel několika týmy (x6, JMC, iDemise), zatímco Catron zůstal věrný United 5. Není to poprvé, co můžeme tuto dvojici vidět pohromadě, oba se totiž setkali i v týmu Aggression. Dalším hráčem je Risasi Coffe, který doposud působil jako coach týmu United 5.

Posledním hráčem je Noah Alvarado, který se k hraní vrátil loni v létě, kdy se připojil k USA Check Six, ale nakonec se spolu s Jordanem Gilbertem přidali k DiE.

Zde je krátké interview s Shaunem "hostile" Catronem:

Pro začátek se prosím představ našim čtenářům.

Jmenuji se Shaun Catron je mi 19 let a studuji na plný úvazek.

Byla hlavním podnětem k návratu týmu DiE nadcházející soutěž Direct TV CGS, která je dotována obrovskými částkami?

Ne, popravdě řečeno my vůbec nehodláme hrát Counter-Strike Source, ale Counter-Strike 1.6.

Jaká bude nová sestava?

Budeme mít šest hráčů, přičemž pro začátek se budeme střídat a časem nám snad vyjde to nejoptimálnější složení, ve kterém pak budeme nastupovat nejčastěji.

Kdy budeme moci vidět poprvé vaši novou sestavu v akci?

MOŽNÁ budeme hrát CAL, ale opravdu jen možná. Dále se pokusíme dostat do CEVO a když nám ani to nevyjde, tak budeme trénovat online. Žádné soutěže pro Counter-Strike 1.6 zatím nebyly oznámeny a pokud ano, pravděpodobně jsem se dostatečně neinformoval. Doufejme, že se nám naskytne nějaká příležitost, jak si získat nějakou tu finanční podporu a pak uvidíme, které akce nás opravdu zaujmou.

 

Nová sestava Team DiE pro rok 2007:

USA Mike "CuZ" Nang
USA Risasi "kmode" Coffee
USA Peter "supply" Lee
USA Shaun "hostile" Catron
USA Jordan "n0thing" Gilbert
USA Noah "StrikeR" Alvarado

Zdroj: www.nip-gaming.com