Přejít k hlavnímu obsahu

Tentpole jde do Begrip-Gaming

28. 1. 2007 | 13:11 Counter Strike 1.6
Po té, co JAEGERN zůstal posledním hráčem na soupisce týmu Begrip, snažila se celá organizace usilovně najít takové hráče, kteří by jim dokázali v roce 2007 dělat dobré jméno ve všech soutěžích.Bývalý hráč týmu fnatic, Tentople, je opravdu velkým překvapením v sestavě Begrip, protože se očekávalo, že po vítězství na CPL Winter 2006 si dá od hraní pauzu, jak sám uvedl pro portál fragbite.com.
Výchozí obrázek

Begrip-GamingPo té, co Švédsko JAEGERN zůstal posledním hráčem na soupisce týmu Švédsko Begrip, snažila se celá organizace usilovně najít takové hráče, kteří by jim dokázali v roce 2007 dělat dobré jméno ve všech soutěžích.

Bývalý hráč týmu Švédsko fnatic, Švédsko Tentople, je opravdu velkým překvapením v sestavě Begrip, protože se očekávalo, že po vítězství na CPL Winter 2006 si dá od hraní pauzu, jak sám uvedl pro portál fragbite.com.

Zbývající trojice hráčů, Švédsko Bjørn "threat" Pers, Švédsko Max "azl" Höög a Švédsko Johan "face" Klasson spolu již nějaký čas hrála. Podařilo se jim například zvítězit na švédském LAN turnaji Rendezvous v mix týmu Švédsko The Parashooters.

Sestava týmu Begrip pro rok 2007:

Švédsko Bjørn "threat" Pers
Švédsko Fredrik "JAEGARN" Andersson
Švédsko Johan "face" Klasson
Švédsko Max "azl" Höög
Švédsko Kristoffer "Tentpole" Nordlund

V této sestavě je budeme moci vidět poprvé v akci na rychle se blížícím turnaji SHG Open, kde se budou chtít předvést v tom nejlepším světle. Vyjádření manažera Velká Británie Ads k přestupu můžete najít na stránkách hltv.org.

Zdroj: www.meetyourmakers.com