Přejít k hlavnímu obsahu

Pepis: Věřím, že CHIPY dál neprojde

20. 3. 2018 | 14:43 Clash Royale
Obří LAN akce v maďarské Budapešti se blíží mílovými kroky. Hráči už se chystají na cestu a tak jsme si je ještě předtím vzali stranou na rozhovor. Z kvalifikované čtyřky jde jako první na řadu Pepis. Proč nehraje MČR turnaje? Jak vidí potenciální spojení Zetko – Hearthstone? A jak si věří na úvodní zápas s CHIPYM? 
Výchozí obrázek

Obří LAN akce v maďarské Budapešti se blíží mílovými kroky. Hráči už se chystají na cestu a tak jsme si je ještě předtím vzali stranou na rozhovor. Z kvalifikované čtyřky jde jako první na řadu Pepis. Proč nehraje MČR turnaje? Jak vidí potenciální spojení Zetko – Hearthstone? A jak si věří na úvodní zápas s CHIPYM? 

Bude se snad muset letos MČR obejít bez Pepise?

Zdravím, hned na úvod otázka, která trápí nejednoho fanouška Zetka. Při pohledu na průběžné MČR bodování si nelze nevšimnout, že v tabulce hráčů tě nelze najít. Proč jsi na nejprestižnější domácí akci zanevřel?

Ahoj. Ano, je pravda, že nyní se sbírání MČR bodů moc nevěnuji. Nový MČR systém mi dává možnost si od hraní turnajů po sobotních a nedělních večerech trochu upustit a vrátit se k tomu v dalších sklizních. Zda se k tomu opravdu vrátím a nebo se budu naplno věnovat pouze vedení týmu, to ukáže čas. 

Je pravda, že poslední době se spíše než jako hráč prezentuješ jako YouTuber a hlavní tvář Zetka. Překvapilo tě tedy, že se ti povedlo postoupit do jednoho z největších Clash turnajů vůbec?

No, abych byl upřímný, moc mě to nepřekvapilo. Nejtěžším soupeřem v první fázi byl manažer týmu Welfare. Už jen to je důkaz, jak jsem to měl jednoduché. V druhé fázi jsem také neměl problém. O postup jsem hrál s dodooem a hladce přešel až do finálového turnaje v Budapešti.

Hned v prvním zápase narazíš na Patrika "CHIPY" Matulu, kapitána eSuby. Jak si v zápase proti tomuto ostřílenému borci věříš?

Je natolik ostřílený, že jsem ho již několikrát sestřelil, např. Na GAME ON turnaji, kde neměl šanci. Těším se na ten zápas a věřím, že překvapím soupeře a zvládnu i vyhrát.

V4 Future Sports Festival disponuje nádhernými prizemoney v celkové výši 100 000 euro. To už je čáska, za kterou je fajn se poprat. Kolik času jsi vůbec věnoval přípravě? 

Přípravu jsem nepodcenil, je všeobecně známo, že mám možnost trénovat s kamarády, kteří jsou v té hře nejlepší na světě. Mluvím tady teď hlavně o Talim a Legendovi. Věřím, že mě mnohé naučili a že své zkušenosti z tréninků zužitkuji a urvu pro sebe těch 50 tisíc euro.

Když odpustíme od V4 FSF, určitě jsi zaznamenal, že se před pár dny manažerovi Zetka, Welfarovi, povedlo spolu s Jessem a dvěma dalšími hráči postoupit do hlavní části Hearthstone soutěže, COOL ligy. Můžeme se snad dočkat vstupu Zetka do HS scény?

Tahle otázka je hodně mířena přímo na Martina (Welfara, pozn. redakce), budeme o tom určitě mluvit a uvidíme, jestli se na scénu vrhneme tento rok a nebo třeba ten příští. Co můžu říct na 100 % je to, že ani Jess ani CHIPY v té sestavě nebudou (směje se).

Nedávno v Clash Royale proběhla 20 winová challenge, kolika výher jsi dosáhl nejvíce?

Challenge to byla náročná, narozdíl od těch předchozích mi dala trochu zabrat, ale nakonec jsem těch 20 winů dal. Úplně jsem ani nesledoval, o co jde, když dosáhnu 20 winů, mně stačí ty goldy na maxování legendárek. (směje se)

Díky za rozhovor, ať se ti v Budapešti daří. Nějaký vzkaz na závěr?

Já díky za pozvání. Snad jenom, aby mi drželi palce!

miluju videohry a hlavně ligu legend