Přejít k hlavnímu obsahu

Do PUBG přichází eventy

23. 3. 2018 | 08:03 PUBG: Battlegrounds
Naprosto nečekané oznámení! PUBG rozšiřuje dostupné herní režimy o eventy. O co se vlastně jedná a na co se můžeme těšit? To si představíme v tomto článku.
Výchozí obrázek

Naprosto nečekané oznámení! PUBG rozšiřuje dostupné herní režimy o eventy. O co se vlastně jedná a na co se můžeme těšit? To si představíme v tomto článku.

Vývojáři PUBG dnes oznámili úplně nový herní režim – eventy. Jedná se o přednastavené vlastní zápasy s určitými pravidly, která se budou průběžně měnit. Mělo by se jednat o velice rozmanitá pravidla. Hlavním záměrem je přinést hráčům zážitek, který nemohou zažít v normálních zápasech. Zároveň budou eventy obsahovat mnohem více obsahu, než normální vlastní hry, který by měl být exkluzivní speciálně pro eventy a dostupný jen po omezenou dobu.

První event bude velice jednoduchý, jedná se pouze o zkoušku, jestli vše funguje, tak jak má a vývojáři nám slibují mnohem větší rozmanitost při příštích eventech. V tomto eventu budete hrát v týmu po 8 hráčích a šance na zbraň je zvýšena na dvojnásobek. Tento první event bude také dostupný pouze v režimu pohledu z třetí osoby (TPP) a pouze na mapě Erangel z důvodu efektivity matchmakingu. Každý, kdo vlastní PUBG, bude schopen tento režim hrát pomocí výběru v menu.

Hraní event režimu nebude nijak hodnocené, ale BP budete normálně získávat.

Vývojáři nám také odhalili předmět, který se bude nacházet v příštím eventu:

Jakmile si budou vývojáři jisti stabilitou této aktualizace, tak jí přesunou na normální servery.

Za nás se jedná určitě o super novinku, která může dodat PUBG čerstvý vítr. Co si myslíte vy?