Přejít k hlavnímu obsahu

NiP končí ve všech online soutěžích

29. 1. 2007 | 22:40 Counter Strike 1.6
Včera se objevilo na stránkách švédské organizace Ninjas in Pyjamas oznámení, že tento známý Counter Strike tým se rozhodl ukončit své působení ve všech online ligách, kterých se účastní, a v blízké budoucnosti ani neplánuje návrat do žádné z nich.
Výchozí obrázek

Ninjas in PyjamasVčera se objevilo na stránkách švédské organizace Švédsko Ninjas in Pyjamas oznámení, že tento známý Counter Strike tým se rozhodl ukončit své působení ve všech online ligách, kterých se účastní, a v blízké budoucnosti ani neplánuje návrat do žádné z nich.

NiP byli do 23. dubna 2006, kdy se rozhodli zúčastnit turnaje s názvem ClanBase EuroCup XIII, vždy offline týmem (alespoň co se týká oficiálních zápasů). Po této premiéře následovali další úspěšné kvalifikace do online lig NGL-One, kde se NiP umístili na prvním místě, a ESL Extreme Masters.

Po nedávných změnách v sestavě se tým NiP necítil dostatečně připraven, a proto se nebude v dohledné době účastnit žádných oficiálních online zápasů, ale zaměří se především na přípravu na blížící se větší akce. Prozatím není známo, na kterých turnajích se NiP objeví, ale v případě jakýchkoliv změn vás budeme včas informovat.

Zde je pár slov od hráče NiP, Švédsko Bullena:

"Zatím jsme toho společně příliš nenahráli, takže naše souhra není na takové úrovni, na jaké by jsme si ji přáli mít. Samozřejmě máme slušnou šanci proti týmu aTTax zvítězit kterýkoliv den, ale museli by jsme odehrát ještě mnoho dalších zápasů v následujících několika dnech a navíc by jsme museli zvládnout i rychle se blížící playoff. Důvodem, proč toto rozhodnutí přišlo tak pozdě, bylo pouze špatné naplánování. Samozřejmě se již těšíme na účast v příštím ročníku NGL-One a ESL."

Zdroj: www.nip-gaming.com