Přejít k hlavnímu obsahu

Far Cry 5 k vybraným základním deskám 
Z370 AORUS

29. 3. 2018 | 20:43 Všechny hry
Věř. Modli se. Poslouchej. Hraj! Společnost GIGABYTE s potěšením oznamuje nejnovější akční nabídku k herním základním deskám AORUS.  
Výchozí obrázek

Věř. Modli se. Poslouchej. Hraj! Společnost GIGABYTE s potěšením oznamuje nejnovější akční nabídku k herním základním deskám AORUS. 


 

Tyto desky jsou vytvořeny pomocí nejnovějších a nejmodernějších technologií pro hráče a poskytnou vám nezbytný komfort při hraní právě uvedené akční FPS od společnosti Ubisoft. 
Vychutnejte si Far Cry® 5 PC Standard Edition k vybraným základním deskám Z370 AORUS zdarma*.

O hře

Far Cry 5 vás vezme do amerického státu Montana a jeho oblasti Hope County. Zemi svobodných a odvážných, ale také domovu fanatické sekty soudného dne jménem Eden’s Gate. Postavte se uctívanému vůdci Josephovi Seedovi a jeho příbuzným, vyvolejte ohně odporu a osvoboďte obležené společenství. Poprvé ve hře Far Cry si můžete plně přizpůsobit svou postavu a prozkoumat americkou divočinu. Bavit se divokými automobilovými honičkami, epickými přestřelkami a objevit scénář plný překvapení.

Úžasná nabídka

Tato nabídka je platná od 1. března a to pro zákazníky, kteří plánují, nebo si již koupili vybrané základní desky GIGABYTE AORUS.

Kvalifikované základní desky GIGABYTE AORUS::

*Úplné znění pravidel a podmínek najdete na této adrese

Využijte tuto akci!

 

Více informací najdete na Farcry5.Aorus.com

Zdroj: Gigabyte
Štítky: GIGABYTE
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.