Přejít k hlavnímu obsahu

X6tence má prvého hráča Warcraft III

Jeden z najlepších Counter Strike tímov v Španielsku, x6tence, oznámil že v tíme budú mať prvého hráča Warcraft III. Tímto hráčom nebude hocikto. Bude ním Rubén "LoL_vs_xD" Pons, ktorý je pravdepodobne najlepší hráč tejto hry v Španielsku. V roku 2006 vyhral kvalifikáciu na ESWC a tiež na WCG a reprezentoval tak svoju krajinu na najväčších turnajoch na svete. V poslednej dobe bol hráč v inaktivite po tom, čo opustil tím redCode eSports, no uviedol, že oddychu má dosť, a že je pripravený reprezentovať tento tím.
Výchozí obrázek


 Jeden z najlepších Counter Strike tímov v Španielsku, Španělsko x6tence, oznámil že v tíme budú mať prvého hráča Warcraft III.

Tímto hráčom nebude hocikto. Bude ním Španělsko Rubén "LoL_vs_xD" Pons, ktorý je pravdepodobne najlepší hráč tejto hry v Španielsku. V roku 2006 vyhral kvalifikáciu na ESWC a tiež na WCG a reprezentoval tak svoju krajinu na najväčších turnajoch na svete. V poslednej dobe bol hráč v inaktivite po tom, čo opustil tím Španělsko redCode eSports, no uviedol, že oddychu má dosť, a že je pripravený reprezentovať tento tím.

Je neznáme, či tím zoberie ďalších hráčov, nechajme prekvapiť. Záverom by som chcel hráčovi v novom pôsobisku zaželať čo najviac úspechov.

Zdroj: http://www.sk-gaming.com/