Přejít k hlavnímu obsahu

Copenhagen.eSport přibírá woomzyho!

10. 3. 2007 | 12:52
Už je to nějaký ten pátek, kdy jeden z nejlepších evropských týmů Copenhagen.eSport přišel o hráče flowa, který se připojil k týmu Serious Gaming. Mezitím byl propuštěn z týmu další hráč id3. Chvíli na to CPH.eSport představili evropské scéně svou náhradu za flowa a id3ho, kterými se stali sacrim a plaekki (jak sacrim, tak plaekki dříve hráli za stejné týmy - Insignia Cadre, Check-six, Serious Gaming).
Výchozí obrázek
Už je to nějaký ten pátek, kdy jeden z nejlepších evropských týmů  Copenhagen.eSport přišel o hráče  flowa, který se připojil k týmu Serious Gaming. Mezitím byl propuštěn z týmu další hráč  id3. Chvíli na to CPH.eSport představili evropské scéně svou náhradu za flowa a id3ho, kterými se stali  sacrim a  plaekki (jak sacrim, tak plaekki dříve hráli za stejné týmy - Insignia Cadre, Check-six, Serious Gaming).

Nová posila měla vyřešit všechny problémy týkající se sestavy na nadcházející LAN akce, turnaje aj., ale komplikace opět započali, když hráč  rivieRa oznámil, že se nebude moct zúčastnit nadcházející LAN akce Crossfire Prizefight Challenge #2. Na tuto situaci CPH.eSport odpovědělo přibráním šestého hráče,  woomzyho (ex- Private Parts, Poppets in Vanilla CoD atd.)

Prohlášení týmu  Copenhagen.eSport:
''Po našem posledním prohášení jsme s celým týmem projednávali jaké změny budou do budoucna potřeba. Nakonec jsme došli k rozhodnutí, že nejrozumnější bude přibrat šestého hráče. Ten bude prozatím jako žák, bude poznávat náš hrací styl a hráče samotné, aby pak mohl zastoupit každou pozici. Poprvé se náš šestý hráč představí na Crossfire2, kde nahradadí Robina '' rivieRu '' Holména, který se nebude moct této LANky zúčastnit. Samozřejmě nový hráč bude naší součástí i poté, bude se účastnit jak našich bootcampů, tak i jiných akcí. No, tak bez dalších zmatků vám nyní představuji našeho šestého hráče, kterým je Brian ''woomzy'' Bie.''

Aktuální line-up CPH.eSport:

 fRiJeC
 Sticky
 rivieRa
 sacrim
 plaekki
 woomzy

Zdroj: http://www.copenhagen-esport.dk