Přejít k hlavnímu obsahu

hornets.CoD2 opět mění sestavu

10. 3. 2007 | 13:40
Není to tak dlouho, co jste byli informováni o změně sestavy v nadějném cod2 týmu multiclanu hornets. Bohužel tato sestava nevydržela moc dlouho, neboť v týmu vznikly komplikace ohledně nadcházejících offline akcí. Konkrétněji, dva hráči - fyzojd, Recavalier oznámili, že do budoucna nebudou moct jezdit na jakékoliv offline akce. Tento fakt byl ale pro ostatní hráče týmu hornets nepřijatelný, protože do budoucna se offline akcí účastnit chtějí, a tak se nakonec zbytek členů usnesl na propuštění fyzojda a Recavaliera z týmu.
Výchozí obrázek
Není to tak dlouho, co jste byli informováni o změně sestavy v nadějném cod2 týmu multiclanu  hornets. Bohužel tato sestava nevydržela moc dlouho, neboť v týmu vznikly komplikace ohledně nadcházejících offline akcí. Konkrétněji, dva hráči -  fyzojd,  Recavalier oznámili, že do budoucna nebudou moct jezdit na jakékoliv offline akce. Tento fakt byl ale pro ostatní hráče týmu hornets nepřijatelný, protože do budoucna se offline akcí účastnit chtějí, a tak se nakonec zbytek členů usnesl na propuštění fyzojda a Recavaliera z týmu.

Nyní, když už Reca a fY nebyli součástí týmu, museli se kluci poohlédnout po kvalitní náhradě. Neboť se před nedávnem rozpadl jeden z top českých týmů,  magicballoons, hráčů na výběr bylo dostatek. Toho také ''sršně'' využili a novým přírůstkem do rodiny horneťáků se stává hráč  Rabbi.
Vyjádření hráče  Kafee (ohledně propuštění fyzojda a Recavaliera):
''no tak kickli jsme je z jasného důvodu, jelikož se potvrdili všechny nejhorší obavy, že by nejeli na lan, to je celý.''
 
Nynější sestava hornets.cod2:

 skywalkEEr
 fassa
 kali
 lopflop
 kafee
 rabbi

Zdroj: http://www.hornets-team.com