Přejít k hlavnímu obsahu

team coolTronik přechází pod Evoplay

15. 3. 2007 | 12:05
 Jeden z předních německých CoD2 clanů Team-CoolTronik, který se na poslední velké LANakci - shgOpen umístil na krásném 4. místě, před nedávnem oznámil svůj přechod pod křídla clanu Evoplay. Hlavním důvodem je vidina kvalitního zázemí, které u Team-CoolTronik chybělo. Nyní již Evoplay.CoD2 také oznámili, že s Teamem-CoolTronik budou chtít nadále spolupracovat.
Výchozí obrázek
 
Jeden z předních německých CoD2 clanů  Team-CoolTronik, který se na poslední velké LANakci - shgOpen umístil na krásném 4. místě, před nedávnem oznámil svůj přechod pod křídla clanu  Evoplay. Hlavním důvodem je vidina kvalitního zázemí, které u Team-CoolTronik chybělo. Nyní již Evoplay.CoD2 také oznámili, že s Teamem-CoolTronik budou chtít nadále spolupracovat.

S přechodem se Evoplay.CoD2 nevyhnuly ani změně v line-up. Neboť se hráč  kuLy rozhodl tuto partu opustit a hráč  e4x přešel do inactivity, museli kluci najít kvalitní náhradu. Po nedlouhé době se jim to podařilo a nyní  Evoplay.CoD2 představili svou novou line-up, jejíž nedílnou součástí je i již zmiňovaná posila,  Bocerb'O'.
Prohlášení hráče Evoplay.Bocerb'O':
''Když jsem dělal na shgOpen reportáže pro Tek-9, já a ostatní hráči Team-CoolTronik jsme si v průběhu užili spoustu legrace. A jak jsme se dozvěděli, že po shgOpen bude muset e4x přejít na dobu neurčitou do inactivity, vyzvali mě kluci, abych zastoupil jeho místo. Doufám, že s novýám startem v Evoplay můžeme nadále pokračovat v podávání kvalitních výsledků.''

Nynější line-up Evoplay.CoD2:
 joca
 juMe
 tw1cee
 lopezz
 Bocerb'O'
 e4x (inactive)