Přejít k hlavnímu obsahu

amaZonia s novým CoD2 squadem

17. 3. 2007 | 15:36
  Uběhla již dlouhá doba, kdy měl multigaming clan amaZonia své zastoupení na české CoD2 scéně. Nyní však amaZonia přibírá novou sekci a vrací se zpátky do hry.  Nový tým tohoto nadějného multiclanu není sice nějak slavný, ale třeba dokáže českou scénu překvapit a vydobit si respekt. Zatím se amaZonia.CoD2 nepyšní žádnými extremními výsledky, ale již se účastní ESL .cz či clanbase .eu/.cz, kde si s tímto týmem můžete porovnat síly.  Uvidíme, zda se téhle partě podaří v novém domově prorazit či zůstanou na mrtvém bodu.Prohlášení hráče amaZonia`nxq: ''Už nějakou tu dobu jsme hledali multiklan , který by nám byl schopný připravit adekvátní zázemí. Proto jsme se obrátili na multiklan amaZonia s určitými požadavky a bylo nám vyhověno. Doufám, že nám tato sestava dlouho vydrží a probojujeme se až na INVEX.''Line-up amaZonia.CoD2: Rower nxq Sabre FlinG adriano mickey (náhradník)
Výchozí obrázek


  Uběhla již dlouhá doba, kdy měl multigaming clan  amaZonia své zastoupení na české CoD2 scéně. Nyní však amaZonia přibírá novou sekci a vrací se zpátky do hry.
  Nový tým tohoto nadějného multiclanu není sice nějak slavný, ale třeba dokáže českou scénu překvapit a vydobit si respekt. Zatím se amaZonia.CoD2 nepyšní žádnými extremními výsledky, ale již se účastní ESL .cz či clanbase .eu/.cz, kde si s tímto týmem můžete porovnat síly.
  Uvidíme, zda se téhle partě podaří v novém domově prorazit či zůstanou na mrtvém bodu.

Prohlášení hráče amaZonia`nxq:
''Už nějakou tu dobu jsme hledali multiklan , který by nám byl schopný připravit adekvátní zázemí. Proto jsme se obrátili na multiklan amaZonia s určitými požadavky a bylo nám vyhověno. Doufám, že nám tato sestava dlouho vydrží a probojujeme se až na INVEX.''

Line-up amaZonia.CoD2:
 Rower
 nxq
 Sabre
 FlinG
 adriano
 mickey (náhradník)

Zdroj: http://www.amazonia-clan.cz , http://www.czklan.com