Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba mění line-up!

18. 3. 2007 | 01:58
Včera večer jsme mohli být svědci jednomu z největších překvapení, které se na české Call of Duty 2 scéně doposud událo. Jeden z nejlepších týmu české scény, eSuba, již officiálně oznámila, že ze svých řad propouští všemi známého, jednoho z nejlepších sniperů ČR a dokonce i celé Evropy vůbec, Luboshmira. Jako důvod propuštění byl uveden Lubanův ''laxní'' přístup ke hře, nevhodné chování a ''nedostatečná docházka''. To vše včera Luban bezkonkurenčně potvrdil a celé uzavřel, když oznámil, že místo sedění u PC půjde v sobotu večer do hospody jako každý normální teenager.  Pokud si zrovna teď pokládáte otázku, kým vlastně může eSuba nahradit Luboshmira, tak odpověď je více nežli jasná. Post snipera eSuby bude nyní hájit neméně kvalitní boter, lucky, který dříve působil právě u největšího konkurenta, inteRaction.
Výchozí obrázek

Včera večer jsme mohli být svědci jednomu z největších překvapení, které se na české Call of Duty 2 scéně doposud událo. Jeden z nejlepších týmu české scény,  eSuba, již officiálně oznámila, že ze svých řad propouští všemi známého, jednoho z nejlepších sniperů ČR a dokonce i celé Evropy vůbec,  Luboshmira. Jako důvod propuštění byl uveden Lubanův ''laxní'' přístup ke hře, nevhodné chování a ''nedostatečná docházka''. To vše včera Luban bezkonkurenčně potvrdil a celé uzavřel, když oznámil, že místo sedění u PC půjde v sobotu večer do hospody jako každý normální teenager.
 
Pokud si zrovna teď pokládáte otázku, kým vlastně může eSuba nahradit Luboshmira, tak odpověď je více nežli jasná. Post snipera eSuby bude nyní hájit neméně kvalitní boter,  lucky, který dříve působil právě u největšího konkurenta,  inteRaction.

Nová sestava týmu eSuba.CoD2:
 plague
 blx
 nicKo
 street
 lucky
 lamzor (back-up)

Nový složení CoD2 týmu eSuby se nám poprvé představí na nadcházející Magic Baloons LAN, která se bude konat již přístí sobotu. Zdali si eSuba tímto krokem polepšila nebo se spíš naopak pohřbila se jistě zanedlouho dozvíme, stejně jako co nyní Luban podnikne, jestli proběhnou, jako už poněkolikáté, škatulata a připojí se k dosud nejlepšímu týmu ČR, inteRaction nebo jestli půjde uplně jinam či s hraním nadobro zkončí. Každopádně Lubo ti za sebe a celou českou a určitě i zahraniční CoD2 scénu přeji hodně štěstí. GL bro :O* we <3 u! a samozřejmě hodně štěstí v novém týmu i tobě lucky!
 
Nakonec krátké vyjádření hráče Luboshmira:
''Zdravim všechny, chtěl bych říct že za eSubu se mi hrálo dobře, bohužel jsem pro ně nebyl asi příliš aktivní. Můžu Vám slíbit, že to nevzdám a že o mě ještě uslyšíte :]] snad jen v dobrym''.