Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction přibírá Luboshmira!

18. 3. 2007 | 04:30
Jak každý očekával, velká událost, o kterou se postaral tým eSuba.CoD2, když ze svých řád propustila jednoho z nejlepších sniperů Evropy, Luboshmira a následně přebrala luckyho, řazeného rovněž mezi nejlepší EU snipery, týmu ineRaction, vyvrcholila opět k jedné veké výměně hráčů, neboť před malou chvílí tým ineRaction.CoD2 officiálně oznámil, že hráč Luboshmir bude nyní hájit jejich barvy.
Výchozí obrázek

Jak každý očekával, velká událost, o kterou se postaral tým  eSuba.CoD2, když ze svých řád propustila jednoho z nejlepších sniperů Evropy,  Luboshmira a následně přebrala  luckyho, řazeného rovněž mezi nejlepší EU snipery, týmu  ineRaction, vyvrcholila opět k jedné veké výměně hráčů, neboť před malou chvílí tým ineRaction.CoD2 officiálně oznámil, že hráč Luboshmir bude nyní hájit jejich barvy.

Poprvé se tato nová sestava představí na Magic Balloons LANce, kde se ukáže, jaký tým posílila jaký naopak ztratil. Nevím jak vy, ale já se na tento souboj doopravdy teším. Nakonec bych rád Lubovi popřál hodně štěstí v novém týmu, ať se daří.

Nynější line-up ineRaction.CoD2:
 hectic
 twist0r
 fox
 NiO
 Luboshmir

Vyjádření hráče inteRaction`Luboshmira:
''Mno tak o odchodu z eSuby jsem přemýšlel, ale tyhle týpky jsem opustit nechtěl, bohužel se o tom rozhodli sami, jak se říká "O nás bez nás" a tak jsem musel z kola ven. Myslím, že iR jsou na stejné, ne-li lepší úrovni, a tak jsem nabídku přijal, jelikož mě hraní baví. Doufám, že nový tým mi zvýší trošku tu motivaci, abychom to mohli vytáhnout ještě o něco výš, než jsem byl u eSuby.''