Přejít k hlavnímu obsahu

Imperio zpět na CoD2 scéně!

30. 3. 2007 | 15:11
Po dlouhé době se na evropskou Call of Duty 2 scénu vrací jeden z nejlepších španělských týmů, imperio. Tento tým, který dříve působil u clanu RedCode, v minulosti patřil mezi nejlepší týmy celé Evropy, ale bohužel, interní problémy zapříčinily konec této sestavy. Nyní se tito nadějní španělové vrací zpět s malými změnami v line-up týkající se hráče Fr1k1ho, který se rozhodl imperio opustit a nového přírustku, spyderze.Line-up imperio.cod2: RauTe jas0n JoN Nir0 spyderz RaditzUvidíme, jak se jim po vcelku dlouhé pauze povede, zda se jim podaří vrátit se do předešlé formy, nebo zůstanou na mrtvém bodě.
Výchozí obrázek

Po dlouhé době se na evropskou Call of Duty 2 scénu vrací jeden z nejlepších španělských týmů, imperio. Tento tým, který dříve působil u clanu RedCode, v minulosti patřil mezi nejlepší týmy celé Evropy, ale bohužel, interní problémy zapříčinily konec této sestavy.

Nyní se tito nadějní španělové vrací zpět s malými změnami v line-up týkající se hráče Fr1k1ho, který se rozhodl imperio opustit a nového přírustku, spyderze.

Line-up imperio.cod2:
RauTe
jas0n
JoN
Nir0
spyderz
Raditz

Uvidíme, jak se jim po vcelku dlouhé pauze povede, zda se jim podaří vrátit se do předešlé formy, nebo zůstanou na mrtvém bodě.

Zdroj: www.imperio-team.com