Přejít k hlavnímu obsahu

Fu.sk odchází z NecroRaisers

3. 4. 2007 | 08:29 Counter Strike 1.6
autor: p0ky, zdroj: http://www.necroraisers.com Dnešek je dnem, kdy se jakožto Counter-Strike tým FU.sk odpojujeme od Občanského Sdružení Necroraisers. Hlavním důvodem, proč jsme se tak rozhodli učinit, je neodpovídající podpora ze strany Necroraisers. Ti nedokázali splnit de facto ani 10% z toho, co bylo hráčům při jejich příchodu v prvním kvartálu roku 2006 slíbeno. Rozhodování bylo relativně snadné, jelikož již nemáme chuť reprezentovat tým, který nepodporuje naše aktivity.
Výchozí obrázek

autor: p0ky, zdroj: http://www.necroraisers.com

Dnešek je dnem, kdy se jakožto Counter-Strike tým FU.sk odpojujeme od Občanského Sdružení Necroraisers. Hlavním důvodem, proč jsme se tak rozhodli učinit, je neodpovídající podpora ze strany Necroraisers. Ti nedokázali splnit de facto ani 10% z toho, co bylo hráčům při jejich příchodu v prvním kvartálu roku 2006 slíbeno. Rozhodování bylo relativně snadné, jelikož již nemáme chuť reprezentovat tým, který nepodporuje naše aktivity.

Avšak i přesto, že nám Necroraisers neposkytli slibované podmínky, nechceme na jejich adresu házet žádnou špínu a pevně věříme, že vedení NR bude naše rozhodnutí respektovat. Nám všem bylo ctí, že jsme mohli reprezentovat takový tým, jakým Necroraisers je. Přejeme mu v budoucnu hodně zdaru a případně i hodně štěstí při hledání nějakého nového CS týmu.

,,Děkujeme...odcházíme"

Tímto okamžikem se tak znovu začíná psát historie samostatného týmu FU.sk. Doufejme, že se týmu pod staronovým clantagem povede stejně dobře, jako doposud.

Sestava svk FU.sk:

svk Oliver "chees" Sokol
svk Ivan "Dev1" Lazarov
svk Andrej "euro" Novosad
svk Gregor "Gr3g1" Mede
svk Radovan "uNreaL" Bratinka

cze Ondřej "p0ky" Pokorný (manager)

Navštívit nás můžete na IRC Channelu #fu.sk

Vyjádření NecroRaisers:

Přiznáváme, že jsme jako občanské sdružení nebyli schopni splnit témeř nic z toho, co jsme týmu FU.sk slíbili. Na naši obhajobu je nutno říci, že to bylo úplně jiné vedení NR, které za nesplněné sliby nese vinu. Také bych chtěl říci, že vidím odchod FU.sk v tuto chvíli jako nesmyslný. Komunikace s nimi přes manažera Pokyho vázla vždy a to je, myslím, i důvod, proč hráči dospěli k tomuto, dle mého názoru špatnému, rozhodnutí. Kdyby odešli kdykoliv jindy, prosím, ale nechápu, proč odešli v době, kdy jednáme s několika firmami o proplácení nejen domácích LAN soutěží a profesionálním manažerem, se kterým mám naplánovanou schůzku. Nechápu, že se rozhodli odejít právě ve chvíli, kdy se vše dalo do pohybu.
Přesto jim za NecroRaisers přeji hodně štěstí a úspěchů a děkuji za vynikající reprezentaci.

Zdroj: http://www.necroraisers.com