Přejít k hlavnímu obsahu

Bouncer4You.Gaming oznamuje konečnou line-up

3. 4. 2007 | 17:59
Pokud si všímáte alespoň trochu dění na zahraniční CoD2 scéně, určitě vám neunikl nedávný přestup týmu evergreen do multiclanu Bouncer4You.Gaming.  Bohužel, chvíli po tomto velkém přestupu do nového domova muselo dojít i ke změnám v sestavě. Dlouhou dobu B4Y.CoD2 hledali kvalitního hráče, který by uzavřel jejich základní pětku. Po více než čtrnácti denních testech se B4Y.CoD2 rozhodli přijmout velice talentovaného německého hráče, sMiTtyho, který bude součástí základu B4Y.CoD2. Když už byla pětka hráčů kompletní, rozhodl se tým přijmout ještě jednoho hráče, který by zůstal v back-upu, aby v pozdějších dobách nenastali žádné komplikace. Šestým hráčem, který doplní sestavu B4Y.CoD2 se stává, belgický talent, quikzzz.
Výchozí obrázek
Pokud si všímáte alespoň trochu dění na zahraniční CoD2 scéně, určitě vám neunikl nedávný přestup týmu evergreen do multiclanu Bouncer4You.Gaming.
 
Bohužel, chvíli po tomto velkém přestupu do nového domova muselo dojít i ke změnám v sestavě. Dlouhou dobu B4Y.CoD2 hledali kvalitního hráče, který by uzavřel jejich základní pětku. Po více než čtrnácti denních testech se B4Y.CoD2 rozhodli přijmout velice talentovaného německého hráče, sMiTtyho, který bude součástí základu B4Y.CoD2. Když už byla pětka hráčů kompletní, rozhodl se tým přijmout ještě jednoho hráče, který by zůstal v back-upu, aby v pozdějších dobách nenastali žádné komplikace. Šestým hráčem, který doplní sestavu B4Y.CoD2 se stává, belgický talent, quikzzz.

Tým B4Y-Gaming.CoD2 se nám v plné síle představí v nadcházejícím EuroCupu XV, kde chtějí sáhnout až po vrcholu. Jestli se jim to podaří, ukáže čas.

Line-up Bouncer4You.Gaming CoD2:
croX
kalle
maYer
suLu
sMITty
quikzzz (back-up)

Vyjádření hráče sMiTty:
''Po dlouhém zkoušecím období, mi bylo řečeno, že hraji dobrou hru a nyní jsem velice šťastný, že jsem dostal šanci připojit se k tomuto týmu. Pokusím se dát týmu vše co ve mně je a myslím, že jako tým můžeme dosáhnout našich cílů.''

Vyjádření hráče quikzzz:
''Jsem šťastný, že jsem se již officiálně připojil k týmu Bouncer4You.Gaming a doufám, že budeme mít úspěšné období.''