Přejít k hlavnímu obsahu

Pokrovac se stěhuje zpět do eSuby

7. 6. 2018 | 18:49 Hearthstone
Hearthstone sekce eSuby představuje další monstrózní posilu – do jejich řad přichází staronový hráč, Mikuláš "Pokrovac" Dio.
Výchozí obrázek

Hearthstone sekce eSuby představuje další monstrózní posilu – do jejich řad přichází staronový hráč, Mikuláš "Pokrovac" Dio.

Před více jak pěti měsíci vyšla na povrch zpráva o konci Hearthstone v Misfits. Ta samozřejmě znamenala to, že se s týmem museli rozloučit naši hráči Mikuláš "Pokrovac" Dio a Stanislav "StanCifka" Cifka. Jenže zatímco Standa představil svůj nový domov během pár dnů, Miky zůstával stále a stále bez týmu – to se ale nyní mění. Ale jestli čekáte spolupráci s nějakým světovým supertýmem, asi budete velmi překvapeni. Jeho kroky totiž směřují zpět do eSuby!

V nejspíše největším domácím HS týmu se Pokrovac vůbec poprvé naplno předvedl – díky skvělým výkonům na LAN i online akcích se ale rovnou z eSuby stěhoval právě do Misfits. Modrý dres potom nějakou dobu oblékal i během hraní v Misfits, na CZ/SK akcích hráli pod eSubou spolu se Standou. Nyní jde ale o opravdový, plnohodnotný návrat. Dokáže Mikuláš zaplnit místo po Faelim? Ukáže až čas, vidět tuto legendu zpět doma je ale více než zajímavé už teď!

Pár řádků přidal sám Mikuláš:

„Jsem rád, že mohu být zpátky a zrovna v nejlepším českém týmu. Věřím, že naše spolupráce bude lepší než kdy dřív, a to jak z mediálního, tak i z herního hlediska."

Sestava týmu eSuba.Samsung:

{#Česká Republika} Mikuláš "Pokrovac" Dio
{#Česká Republika} Štěpán "ecoo" Mach
{#Česká Republika} Pavel "Scruffy" Janík
{#Česká Republika} Martin "Vanik" Vaniš
{#Česká Republika} Václav "Findan" Prosser
{#Česká Republika} Valentin "Valdaboy" Ivanov

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, pokrovac
miluju videohry a hlavně ligu legend