Přejít k hlavnímu obsahu

Cubesports přechází pod AfterLife

5. 4. 2007 | 18:20
Uběhla již dlouhá doba, co multi-gamingová organizace AfterLife měla své zastoupení na evropské Call of Duty 2 scéně. Tento fakt se rozhodlo vedení AfterLife změnit a nyní officiálně oznamuje přijetí nové CoD2 sekce nesoucí doposud název Cubesports.Tým Cubesports, nyní již AfterLife.CoD2, není rozhodně žádným nováčkem. Přímím důkazem tohoto tvrzení je např. vysoká příčka v evropském CB.5on5 ladderu či pozvánka do kvalifikace letošního EuroCupu XV, kde se dnes měli utkat se švédským týmem scubadivers. Ti ale nemohli tento kvalifikační zápas odehrát, což posunulo AfterLife.CoD2 do druhého kola, kde se utkají s Týmem-EDiT na mapě carentan.
Výchozí obrázek

Uběhla již dlouhá doba, co multi-gamingová organizace AfterLife měla své zastoupení na evropské Call of Duty 2 scéně. Tento fakt se rozhodlo vedení AfterLife změnit a nyní officiálně oznamuje přijetí nové CoD2 sekce nesoucí doposud název Cubesports.

Tým Cubesports, nyní již AfterLife.CoD2, není rozhodně žádným nováčkem. Přímím důkazem tohoto tvrzení je např. vysoká příčka v evropském CB.5on5 ladderu či pozvánka do kvalifikace letošního EuroCupu XV, kde se dnes měli utkat se švédským týmem scubadivers. Ti ale nemohli tento kvalifikační zápas odehrát, což posunulo AfterLife.CoD2 do druhého kola, kde se utkají s Týmem-EDiT na mapě carentan.

Potěšující vyjímkou tohoto přestupu je, že běhěm přechodu do nového domova se neuskutečnili žádné změny v sestavě, jak tomu bývá v posledních dobách zvykem. Jak se týmu povede pod organizací AfterLife se určitě brzy dozvíme, pro začátek popřejme tomuto nadějnému týmu hodně štěstí.

Line-up AfterLife.CoD2:
elid
pakZer
Soo
eevokki
fearij
Romme

Vyjádření managementu AfterLife:
''Když se náš starý CoD2 squad rozpadl, začali jsme hledat nový CoD2 tým a nyní naše hledání zkončilo a Já vám nyní mohu představit náš nová CoD2 tým Cubesports.''

Vyjádření týmu AfterLife.CoD2:
''Dostali jsme nabídku a nemohli jsme odolat. Nic jsme neměli proti Cubesports, ale z nabídky od AfterLife jsme cítili šanci na více pohodlí. AfterLife již má spostu skvělích finských týmů v různých hrách a my doufáme, že můžeme vynést organizaci AfterLife na vyšší příčku na CoD2 scéně.''