Přejít k hlavnímu obsahu

PGI EU: Liquid výherci, FaZe nepostoupilo

2. 7. 2018 | 21:55 PUBG: Battlegrounds
Evropská kvalifikace na vůbec první PUBG Major se přesouvá do britského Leicesteru, kde se utká dvacítka nejlepších týmů o pouhé tři postupové sloty!
Výchozí obrázek

Evropská kvalifikace na vůbec první PUBG Major se přesouvá do britského Leicesteru, kde se utká dvacítka nejlepších týmů o pouhé tři postupové sloty!

UPDATE #1: Suverénně nejlepším výsledkem se může chlubit tým Liquid, který byl ve všech hrách minimálně TOP 3, ze začátku turnaje se ovšem nedařilo WTSG, ale svoje umístění si upravili díky těsným hrám, kde bojovali několikrát o první příčku s prvním jmenovaným týmem. Hlavním překvapením turnaje byl evropský tým Pittsburgh Knights, který zahrál dost pěkných her, 2x první místo, což je právě posunulo na třetí pozici v konečné tabulce. Kdo byl považován za favorita a vítěze, byl tým FaZe Clan, po první hře na tom byli hodně špatně, ovšem poté zahráli dvakrát dvě místa, což znamená, že je posunulo do TOP5 v tabulce, to ovšem nestačilo. FaZe v dalších částech her byli na posledních pozicích a zahráli 5x TOP3, což bohužel nestačilo na postup.

Výjimečný turnaj, kde se hraje nejen o 100 000 dolarů, který rozhodne o třech postupujících do berlínského finále, pořádá organizace ESL v britském Leicesteru. Na offline finále se mohlo dostat pouze dvacet týmů ze dvou online kvalifikací, kterých se zúčastnilo přes 1200 týmů! Haymarket Theater, kde se víkendová akce koná, pojme až 1000 diváků a podle zpráv komunity má být "vyprodáno".

Offline finále se hraje od pátka 29. června až do neděle 1. července s tím, že se hraje 5 zápasů denně, 15 celkově. Trojice týmů, které na konci budou mít nejvíce bodů, postupuje do Berlína.

ESL udělala z turnaje pořádnou show! (foto: ESL PUBG)

Nejlepší tři kteří postupují na PUBG Global Invitational 2018:

{#Evropská unie} 1. Team Liquid - 4 výhry, 5475 bodů
{#Evropská unie} 2. Welcome to South George - 3 výhry, 5300 bodů
{#Evropská unie} 3. Pittsburgh Knights - 2 výhry, 4960 bodů                                                                

Zdroj: PGI
Štítky: PUBG