Přejít k hlavnímu obsahu

HGG 2018: Slovensko na úvod poráží Izrael 3:1

17. 7. 2018 | 22:09 Hearthstone
Druhý ročník Hearthstone Global Games právě začíná! Hned v úterý se představí reprezentace Slovenska. Své štěstí budou martim a spol. zkoušet proti Izraeli a šance na výhru rozhodně nemají malé.UPDATE #1: Tak to Slováci nakonec zvládli. Tým našich východních sousedů nezklamal a Izraeli zkrátka nedali šanci. Jak hodnotí zápas a celkový chod týmu kapitán martim?
Výchozí obrázek

Druhý ročník Hearthstone Global Games právě začíná! Hned v úterý se představí reprezentace Slovenska. Své štěstí budou martim a spol. zkoušet proti Izraeli a šance na výhru rozhodně nemají malé.

UPDATE #1: Tak to Slováci nakonec zvládli. Tým našich východních sousedů nezklamal a Izraeli zkrátka nedali šanci. Jak hodnotí zápas a celkový chod týmu kapitán martim?

„Hralo sa mi fakt dobre, komunikácia bola výborná, úprimne povedané sme nečakali, že to takto pôjde už v prvom zápase. Čo sa týka hier, tak sme hrali dobre, občas sa ale vyskytli aj nejaké chyby a určite je ešte čo zlepšovať.“

Zatímco čeští fanoušci mají na HGG nádherné vzpomínky, Slováci na tom jsou nejspíš úplně naopak. Místo zlata totiž bral jejich výběr poslední místo ve skupině. Bude tomu tak i letos? No, vyloučit se to samozřejmě nedá, ale nevypadá to na to. Nejen že se od loňska změnil systém (už se nehraje na více malých skupin, všechny týmy bojují ve velkém swissu), ale i slovenský tým vypadá silněji. V čele s kapitánem martimem rozhodně mají šanci postoupit dále.

Swiss část - 1. kolo
Slovensko
vs.Izrael

martim
HilmJožo
Cekmara
zataro

 

 Glaser
 Falular
 Hatul
 yonatan24z25

3
17. 7. 10:00

1
HilmJožo {#Slovenská Republika}vs.{#Izrael} Falular
Zataro {#Slovenská Republika}vs.{#Izrael} yonatan24z25
martim {#Slovenská Republika}vs.{#Izrael} yonatan24z25
Cekmara {#Slovenská Republika}vs.{#Izrael} Hatul

A to by mohla slovenská reprezentace potvrdit hned v prvním zápase. Výběr Izraele totiž vskutku nevypadá nikterak nabušeně. Jako kapitán ho vede hráč celku Fade 2 Karma s nickem Glaser. A ten také působí jako nejsilnější hráč, zbytek týmu už opravdu není nikterak známý. Pro Slováky tedy skvělá šance vstoupit do turnaje vítězně!

Štítky: Global Games
miluju videohry a hlavně ligu legend