Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Letní Sklizeň: Radves o průběhu skupin

21. 7. 2018 | 17:10 Clash Royale
Ahoj, Radvesi, pro tebe je tohle vlastně první velká komentotárská zkušenost. Jak se cítíš?Je to tak, cítím se... Asi nervózně.Takže tvoje komentování v CCL ti stres zvládat nepomáhá?
Výchozí obrázek

Ahoj, Radvesi, pro tebe je tohle vlastně první velká komentotárská zkušenost. Jak se cítíš?

Je to tak, cítím se... Asi nervózně.

Takže tvoje komentování v CCL ti stres zvládat nepomáhá?

No, to je něco úplně jiného. To sedím doma za počítačem, nekouká na mě více jak 30 lidí, prostě pohoda. Tady na mě míří kamera a sledují to stovky lidí. To skoro nejde srovnávat.

Ale teď už ke Sklizni – co si myslíš o zápasech, které jsme mohli vidět na streamu?

Některé byly hodně zábavné, některé horší. Třeba CHIPY nezahrál úplně dobře, naopak zase Honzab, člověk, o kterém jsem nikdy neslyšel, hrál skvěle.

Výsledky skupin jsou... No, docela překvapení. Co si o nich myslíš ty?

Tak třeba Honzabova výhra ve skupině C je zajímavá, ale jinak mě překvapilo spíše selhání silných hráčů, kdyby nikdo jiný, tak Jess a Synek postoupit prostě měli. Čekal jsem to i od CHIPYho, favoritům se prostě moc nedařilo.

Co tedy podle tebe stálo za selháním favoritů, jako byli již zmínění Jess, Synek, danoboss, ale i Zverak, Mára Škvára, nebo CHIPY?

Tak většinu jsem už rozebral, zaměřím se už asi pouze na Zveraka. Podle mě za tím u něj stojí výkyvy formy. Někdy by těžko nalezl konkurenci, jindy selže, jako dnes. Hráč je to ale silný.

Co naděje do play-off – řekni čtyřku, která se podle tebe nakonec prokouše k postupu na MČR.

Na výhru bych tipoval danobosse (to už jsem vlastně říkal v rozhovoru před samotným začátkem turnaje). Doplnit by ho mohl třeba Honzab, ten hrál fakt perfektně.

A na jaké decky se podle tebe ještě můžeme těšit? Čeká na nás stále to samé, nebo by mohl někdo nějakým zajímavým pickem překvapit?

Možná se dočkáme nějakých Lavaloonů, ty jsme neviděli vlastně kvůli banům, ale těžko říct. 

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend