Přejít k hlavnímu obsahu

LCK: Hráči KT Rolster ovládli korejskou ligu

8. 9. 2018 | 16:10 League of Legends
Výchozí obrázek

Světový šampionát se blíží mílovými kroky a již dnes startuje play-off korejské LCK. Vše začne Wild Card kolem mezi Gen.G a Afreeca Freecs. Naše preview korejského play-off si můžete pročíst zde.

Play-off korejské ligy se portáhne a čtyři série se odehrají v 28 dnech. První tři kola se odehrají vždy tři dny po sobě, ale na samotné grandfinále si budeme muset počkat dokonce tři týdny. Po konci ligové části skončily první čtyři celky se stejným počtem vyhraných sériích a o finálním umístění rozhodovaly pouze maličkosti. Před námi je tedy pravděpodobně velmi vyrovnané play-off. Doufejme, že se dočkáme co nejvyrovnanějšího průběhu a na Worlds postoupí jen ti nejlepší.


UPDATE (12.8.): V prvním zápase korejského play-off postoupil překvapivě Afreeca Freecs, který se dokázal zvednout i přes nemastné výkony v posledních ligových zápasech. V sérii po dvou vypjatých hrách zvítězil 2:0 nad mistry Světa z týmu Gen.G a v dalším kole se utkají už v BO5 sérii proti jarním mistrům Kingzone DragonX. Největšími tahouny týmu byli toplaner Kiin a botlaner Kramer, kteří byli v jednotlivých hrách oceněni MVP.

UPDATE (15.8.): Po dnešním vítězství Afreeca Freecs nad KZ je jasné, že na Worlds 2018 uvidíme tým KT Rolster, který čeká ve finále a má nyní jistotu, že i pokud prohraje, bude mít nejvíce bodů. Za nejlepšího hráče série bychom dnes označili někdejšího junglera Fnatic, Spirita, který ve čtyřech hrách dosáhl v součtu skóre 14/5/23 za šampiony Gragas a Olaf. V dalším kole čeká rozjeté Afreeca Freecs nováček Griffin.

 

LCK Summer 2018 - Play-off
Osmifinále Čtvrtfinále Semifinále Finále Vítěz
BO3BO5BO5BO5 
 
{#Korejská republika} Gen.G0              
 12. 8. 10:00  {#Korejská republika} Afreeca Freecs3         
{#Korejská republika} Afreeca Freecs2             
     15. 8. 10:00  {#Korejská republika} Afreeca Freecs2     
               
    {#Korejská republika} Kingzone DragonX1         
               
         18. 8. 10:00  {#Korejská republika} Griffin--  
               
               
               
        {#Korejská republika} Griffin3     
               
             8. 9. 10:00  {#World}TBA
              Vítěz
               
               
               
               
               
               
            {#Korejská republika} KT Rolster--  
               
 


Stream:

Štítky: LCK